• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Muharrem İnce Beştepe iddialarıyla ilgili basın toplantısı yapacağını duyurdu

Yeniakit Publisher
2019-11-23 18:58:00 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Muharrem İnce Beştepe iddialarıyla ilgili basın toplantısı yapacağını duyurdu

Sözcü gazetesi yazarı Rahmi Turan'ın Beştepe'de Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşen CHP'li ismin Muharrem İnce ve kaynağının gazeteci Talat Atilla olduğunu açıklamasının ardından iddiaları yalanlayan Muharrem İnce, yarın saat 13:00'da basın toplantısını yapacağını duyurdu.

Sözcü Gazetesi yazarı Rahmi Turan'ın "Beştepe'de Erdoğan'la görüşen Muharrem İnce'dir" açıklamasının ardından iddiayı sert bir dille yalanlayan Muharrem İnce konuyla ilgili basın toplantısı düzenleme kararı verdi. Yarın saat 13.00'da toplantı yapacağını duyuran İnce, "Yalova Merkez Elmalık Köyündeki evimde sürece ilişkin kamuoyunu bilgilendirmek için isteyen gazetecinin istediği soruyu sorabileceği basın toplantısı düzenleyeceğim" dedi.

"İsteyen istediğini soracak"

Muharrem İnce, "24 Kasım 2019 Pazar günü saat 13.00'de Yalova Merkez Elmalık Köyündeki evimde sürece ilişkin kamuoyunu bilgilendirmek için isteyen gazetecinin istediği soruyu sorabileceği basın toplantısı düzenleyeceğim" ifadelerini kullandı.

Ne olmuştu?

Sözcü yazarı Rahmi Turan, "Beştepe'de Erdoğan'la görüşen CHP'li" başlıklı yazısında, bir CHP'linin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile gizli bir görüşme gerçekleştirdiğini iddia etti. Turan ayrıca Erdoğan'ın ismi gizli olan CHP'liye 'genel başkan olması gerektiğini söyledi' iddiasında da bulundu.

Söz konusu iddiayı Cumhurbaşkanlığı kaynakları yalanladı. Turan ise bunun üzerine bahsi geçen ismin Muharrem İnce olduğunu söyledi. Muharrem İnce görüşme iddialarını kesin bir dille yalanladı. Ardından da Rahmi Turan gelen tepkiler üzerine bilgiyi Talat Atilla'dan aldığını dile getirdi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Ugur Uygun

Bu adam gazeteci değil olsa idi bu mesleği bırakırdı böyle nir skandala sebep olan gazetevini inarirlığı yok hükmündedir

Tata Tonga

Şeffaf olmayan siyaset mekanizmasında her türlü fırıldak döner. Bakalım ne olacak? 
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23