• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Muğla'da valilik bahçesi çocuklarla şenlendi

Yeniakit Publisher
2020-05-13 19:11:13 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Muğla'da valilik bahçesi çocuklarla şenlendi

MUĞLA (AA) - Muğla Valisi Esengül Civelek, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında uzun bir aradan sonra sokağa çıkan çocuklara valilik bahçesini açarak, hediyeler verdi.

Valilik, çocukların keyifli vakit geçirmeleri için valiliğin bahçesini çocuklara açarak, üzerinde "evde kal, sağlıkla kal" yazan balonlar ile trafik eğitimi ve çeşitli hediyeler dağıttı.

Vali Civelek, çocuklara evde kaldıkları için teşekkür ederek, dışarıda oldukları süre boyunca gönüllerince eğlenmeleri, sosyal mesafeye uymaları ve maske kullanmaları tavsiyesinde bulundu.

Civelek, yaklaşık 2 ay sonra sokağa adım atan çocukları mutlu etmek amacıyla valilik bahçesinin kapılarını çocuklara açtıklarını söyledi.

Valilik bahçesinde çocuklar için günün anısına "Kovid-19'a karşı Evde Kalıyorum Sağlıkla Kalıyorum" sloganı yazan fotoğraf stantları hazırladıklarını belirten Civelek, "Çocuklarımızın evde çok sıkıldıklarının farkındayız. Alınan tüm tedbirler onların sağlığı için." dedi.

Çocuklar da kısıtlamanın başladığı ilk günden itibaren hiç dışarı çıkmadıklarını, valilik bahçesinde çok güzel vakit geçirdiklerini ifade etti.


Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23