• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Mor Çete'den aşağılık iftira: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı 'istismarcı'ları affetmekle suçladılar

Yeniakit Publisher
2020-01-06 14:55:00 - 2020-01-06 15:20:58

Mor Çete ve üyeleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın genç evlilik mağdurlarına verdiği müjdeye karşın iftiralara başvurdu. Namuslarıyla yuva kuran erkeklere 'istismarcılar' iftirasını atan sözde kadın savunucuları Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı da 'istismarcıları affetmekle' suçladı.

Taha Emre ÖZDEMİR yeniakit.com.tr

Mor Çete ve üyeleri Türkiye genelinde eylemler düzenleyerek sayıları 18 bine ulaşan genç evlilik mağdurlarına savaş açtı.

'Çocuk istismarının affı olmaz.' diyerek namusları ile yuva kuran erkeklere 'istismarcı' iftirasını atan Mor Çete, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı da 'istismarcıları affetmekle' suçladı.

"Amaç gerçekten kız çocuklarını korumak ve mağdur olmalarını engellemekse neler yapılabileceğini kadın ve çocuk örgütleri yıllardır haykırmakta. Çocukların mağduriyetini öncelemek ve dahası önlemek elimizde. İstismarcıları affetmek yerine çocukları koruyacak önlemleri hayata geçirin.""
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Merve Traş: Çocuklarımızdan utanın

yeniakit.com.tr'ye konuşan genç evlilik mağduru kadınlardan Merve Traş, "Biz sayın Cumhurbaşkanımızdan müjde aldık. Ona güvenimiz sonsuz. Eşlerimizden 'istismarcı' olarak bahsedilmesini hazmedemiyoruz. Bizim bu evliliklerden çocuklarımız var. Bizden utanmıyorlarsa çocuklarımızdan utansınlar." dedi.

Celile Çukur: Kimse benim eşime 'istismarcı' diyemez

Genç evlilik mağduru Celile Çukur da sözde kadın savunucularının düzenlediği eyleme ilişkin şunları söyledi:

"Kimse benim Dini ve Resmi nikahlı eşime 'istismarcı' diyemez. Onların hepsi ile mahkeme önünde hesaplaşacağım. Biz namusları ile yuva kuran aileleriz. Bizi mağdur eden eşlerimiz değil, eşlerimizin elimizden alınması."

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Mustafa Biçer

Başlayım Mor Çetesine. 

Vatandaş

Millet artık yemiyor. Artık herkes, Mor Çatı ile AKP arasında danışıklı dövüş olduğuna inanıyor. Eğer danışıklı dövüş olmasaydı şimdiye çoktan bunları kapatırlardı.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23