• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Mitsubishi Electric’ten kontrol merkezlerine özel yeni LED ekran

Yeniakit Publisher
2017-02-09 14:13:00 -
Mitsubishi Electric’ten kontrol merkezlerine özel yeni LED ekran

LED ekran teknolojisi alanındaki köklü deneyimi ile inovatif ürünler geliştiren elektronik devi Mitsubishi Electric, komuta ve kontrol merkezleri için özel olarak tasarlanmış 1.5mm piksel aralığına sahip yeni ürünü NPP LED ekranı tanıttı. Avrupa’da ilk kez Amsterdam’daki ISE 2017 Fuarı’nda sergilenen NPP LED ekran, sadece 90mm olan ince kasasıyla etkileyici bir ışık çıkış gücü ve kontrast değeri sağlayarak kurulum alanının sınırlı ve ortam ışık değerinin yüksek olduğu mekanlar için ideal çözüm sunuyor. Anti-burn özelliği sayesinde 100 bin saate kadar kesintisiz kullanımda bile LED ışık çıkışı ve renkleri değişmeden görüntü sağlayan bu yeni ekran, çift döngülü sinyal girişleri ve yedekli güç kaynağı ile görüntünün sürekliliğini mümkün kılıyor.

Görüntüleme alanında da ileri teknolojisiyle yüksek parlaklıkta ve canlı renklerde net görüntülemeyi çok yüksek çözünürlükte sunan Mitsubishi Electric, komuta ve kontrol merkezleri için özel olarak geliştirdiği en yeni LED ekranını, 7-10 Şubat tarihleri arasında Amsterdam’da gerçekleştirilen ISE (Integrated Systems Europe) 2017 Fuarı’nda ilk kez sergiledi. Elektrik ve elektronik devi Mitsubishi Electric’in LED ekran teknolojisindeki 30 yıllık deneyiminin ışığında iki yılı aşkın süredir geliştirme sürecinde olan NPP LED ekran; ince kasası, yüksek görüntü kalitesi ve uzun kullanım ömrü ile dikkat çekiyor.

100 BİN SAATE KADAR KESİNTİSİZ KULLANIMDA BİLE SABİT RENK KALİTESİ

Mitsubishi Electric

Mitsubishi Electric’in birçok patentli özelliğe sahip yeni ürünü NPP LED ekran, uzun ömür ve dayanıklılığın kritik gereklilik olduğu kontrol odaları gibi iç mekanlarda ideal görüntüleme çözümü sunuyor. NPP LED ekran patentli anti-burn özelliği sayesinde 100 bin saate kadar kesintisiz 7/24 kullanımda bile LED ışık çıkışı ve renkleri değişmeden görüntü sağlıyor.

90MM’LİK İNCE KASA VE 1920 X 1080 PİKSELLİK FULL HD ÇÖZÜNÜRLÜK
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Mitsubishi Electric

SCADA tarzı şematik uygulamalarla uyumlu çalışan NPP LED ekran, sadece 90mm olan ince kasasıyla etkileyici bir ışık çıkış gücü ve kontrast değeri sunarak kurulum alanının sınırlı ve ortam ışık değerinin yüksek olduğu mekanlarda avantaj sağlıyor. 480mm x 540mm LED ünitelerinden oluşan NPP LED, 1920 x 1080 piksellik Full HD çözünürlük sunuyor. 130 diyagonal boyuta ve 1.5mm piksel aralığına sahip yeni ekranın her bir pikseli 3-in-1 SMD LED paketi içeriyor. İlave üniteler ekleyerek daha geniş bir sistemi hızlı ve pratik bir şekilde oluşturmayı mümkün kılan bu ürüne, servis erişimi için önden ve arkadan müdahale edilebiliyor.

UZUN DÖNEMLİ OPERATÖR KONFORU

Yenilikçi NPP LED ekran, çift döngülü sinyal girişleri ve yedekli güç kaynağı ile çok da muhtemel olmayan bir LED ünitesi güç arızasında bile görüntünün sürekliliğini mümkün kılıyor. Ürünün dinamik güç tüketimi özelliği, görüntünün ihtiyaç duyduğu aydınlatma değerini güç çıkışına göre ölçüp güç tüketimini optimize ediyor. Böylece kontrol odalarında önemli bir faktör olan “göz yorulması” etkisini de azaltarak uzun dönemli operatör konforu sağlıyor. Mitsubishi Electric’in “Doğal Renk Karıştırma” teknolojisine sahip olan yeni NPP LED ekran, MPEG video gibi sıkıştırılmış içeriklerin görülebilir gürültüsünü azaltmak için özel olarak geliştirilen iki boyutlu gürültü azaltma sistemi ile de dikkat çekiyor.

 

Yeni Akit - İsa ÖZGÜLLER / İSTANBUL

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23