• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Mısırlı gazeteciden çok konuşulacak darbeci Sisi açıklaması! Darbe sürecinde Erdoğan detayını ilk kez açıkladı

Yeniakit Publisher
2020-05-23 16:31:00 - 2020-05-23 16:33:27

Mısırlı gazeteci Sabır Meşhur, 2013'te ülkede yapılan darbeye ilişkin çok çarpıcı açıklamalar yaptı. Meşhur, darbe sürecinde Mısır'da yayın yapan ABD ve BAE'ye ait medya kuruluşlarının yanlış propagandası sonucu halkın ayaklandırıldığını ve Sisi'ye başa getirmek için zemin hazırlandığını söyledi.

 Yeniakit.com.tr 

Mısırlı gazeteci Sabır Meşhur, darbeci Sisi'nin ülkede başa geliş sürecine ilişkin çok konuşulacak ifadeler kullandı.

Sabır Meşhur,  Muhammed Mursi'nin cumhurbaşkanı seçilmesi sonrası ülkede yer alan ABD ve BAE destekli medya kuruluşlarının halkı yanlış yönlendirdiğini söyledi.

Meşhur, darbe öncesinde Türkiye'nin bölge devletler için rol model ülke olduğunu ve Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın politikalarının ABD ve BAE kanallarınca yanlış anlatıldığını belirtti.

Mısırlı gazeteci, bölgede Türkiye adına bir medya kuruluşunun olmaması nedeniyle ABD ve BAE'nin Türkiye aleyhine yalan yanlış haberler yaparak kirli emellerine ulaştıklarını anlattı.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Yusuf Seçmen

BİZ %15 , ONLAR %85 ; Sosyal Medya'da . İşte Türkiye aleyhine medya, Mısır'da DARBE! BİZDE DE oldu, olur ;Sosyal Medya'da da OLMALIYIZ !!!

ergün

27 mayıs ı yapan alçak milli birlik komitesi (ip li prof ümit özdağ ın babası ve gazeteci bozuntusu can ataklı nın amcası da bunlardan idi)üyelerinden biri biz bu darbeyi(onlar ve hempaları devrim diyor, üstelik 20 yıl hürriyet ve anayasa bayramı diye millete dayattılar) ismet inönü nün damadı ( o damatlar makbul !!! )metin toker in akis dergisini okuyarak yaptık demişti. hatta bu alçak paçavra yassıada davalarında bayar ve menderes i idam sehpasını andıran fotoğraf makinasının üç ayaklı sehpasına denk getirerek temennilerini ve tasavvurlarını canlandırmıştı. bilgi edinilmesi.. bu gün de alçak sözcü gaztesi aynı melaneti yapıyor, kuruş kaptırmayın, evinize sokmayın, çevrenizi uyarın, uyanın uyanın uyanın..
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23