• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

MİSİAD mağdur olan vatandaşlar için harekete geçti

Yeniakit Publisher
2020-04-17 10:45:08 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
MİSİAD mağdur olan vatandaşlar için harekete geçti

Memleketçi ve Sanayici İş adamları Derneği (MİSİAD), korona virüs sebebiyle mağduriyet yaşayan vatandaşlar için harekete geçti.

Memleketçi ve Sanayici İş adamları Derneği (MİSİAD), korona virüs sebebiyle mağduriyet yaşayan vatandaşlar için harekete geçti. Türkiye genelinde ve 42 ülkede faaliyet gösteren MİSİAD, korona virüs salgını sebebiyle mağduriyet yaşayan vatandaşlara çeşitli yardımlarda bulunuyor.

Memleketçi ve Sanayici İş adamları Derneği (MİSİAD), korona virüs salgını döneminde de Türkiye genelinde ve 42 ülkede faaliyetlerini sürdürüyor. Salgından dolayı mağduriyet yaşayan vatandaşlara maske, eldiven ve hijyen malzemesinin yanı sıra gıda ve nakdi yardımlarda da bulunuluyor. Bu kapsamda alınan tedbirlerden etkilenen müzisyenleri de unutmayan MİSİAD, Ankara’da ikamet eden müzisyen ve ailelerine de çeşitli yardımlarda bulunuldu. Dernekten konuya ilişkin yapılan açıklamada bu yardımların devam edeceği bildirildi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23