• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Minik Aras hayatını kaybetti

Yeniakit Publisher
2018-03-04 20:20:07 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Minik Aras hayatını kaybetti

Kuşadası ilçesinde yaşayan ve babasının tedavi masraflarının karşılanması için kitap yazıp "Aras bebek için bir kitap da sen al" kampanyası başlattığı 4 yaşındaki Aras Büyüktanır, yaşam mücadelesini kaybetti.

Kuşadası'nda, dünyada ender görünen NCL (beyincik erimesi) teşhisi konulan ve ailesinin solunum cihazı için düzenlediği kampanyayla gündeme gelen 4 yaşındaki Aras Büyüktanır, yaşamını yitirdi.

  • Oğluna solunum cihazı almak için kitap yazdı

Kuşadası ilçesinde yaşayan ve henüz 2,5 yaşında beyincik erimesi teşhisi konulan Aras, tedavisinin sürdüğü evinde hayatını kaybetti.

Oğlunun ölüm haberinin ardından baba Özgür ve annesi Ayşe Büyüktanır, sinir krizi geçirdi.

Aras için ikindi namazını müteakip Hanım Camisi'nde Kuşadası Müftüsü Vehbi Akşit tarafından cenaze namazı kıldırıldı.Masrafları karşılamak için "Bir asırlık öykü" adıyla kitap yazdı

Tüm Türkiye'nin değer verdiği bir çocuğu kaybettiklerini ifade eden Akşit, Aras'ın anne ve babasına sabır diledi.

Cenaze namazının ardından Aras'ın naaşı Yeniköy Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Geçen yıl nisan ayında Aras'ın tedavisi için gerekli tıbbi cihazlar, sosyal medyada başlatılan kampanyada toplanan bağışlarla alınmıştı.

Oğlunun tedavi masraflarını karşılamak için "Bir asırlık öykü" adıyla kitap yazan Özgür Büyüktanır "Aras bebek için bir kitap da sen al" kampanyası başlatmıştı.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23