• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan:Geleceğin büyük Türkiyesi...

Yeniakit Publisher
2018-03-28 13:57:00 -
MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan:Geleceğin büyük Türkiyesi...

MHP Genel Başkan Yardımcısı Adan, "MHP düşmanları herkesten iyi bilmelidir ki MHP'nin söz sahibi olduğu Türkiye, daha huzurlu, daha güçlü ve daha güzel bir Türkiye'dir. Geleceğin büyük Türkiye'si, MHP'ye gönül vermiş yiğit ülküdaşlarımızın omuzlarında yükselecektir" ifadesini kullandı.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, yaptığı yazılı açıklamada, 18 Mart'ta hem MHP hem de Türk  milleti için tarihi bir günün yaşandığını, MHP'nin 12. Olağan Kurultayı'nın büyük  bir coşku içinde düzenlendiğini hatırlattı.

 Binlerce ülkücünün, Anadolu'nun dört bir yanından Ankara'ya geldiğini  belirten Adan, Çanakkale'yi geçilmez kılan 18 Mart ruhunun, bu kutlu buluşma için  bir araya gelen Türk milliyetçilerinin heyecanında yeniden vücut bulduğunu  vurguladı.  Partilerinin, işgalci karşısında yıkılmayan, Çanakkale misali  geçilmeyen bir duruşun bu çağdaki temsilcisi olduğunu bir kez daha dosta düşmana  ispat ettiğini dikkati çeken Adan, şu değerlendirmede bulundu:  "MHP üzerine siyaset ve toplum mühendisliği oyunları yaparak başarıya  ulaşacağını zannedenler, o gün oluşan birlik ve beraberlik resminden dolayı  umutsuzluğun, korkunun derin çukurlarına savrulmuştur.  18 Mart'ta gerçekleşen  kurultay, sadakatin gücünü, ahde vefanın kudretini ortaya koymuştur. Türk  milletinin kaderini belirleyen keskin dönemeçlerin hepsinde doğru ve dik duruşu  sergileyen liderimize, her şekil ve şart altında vatan için yollara düşmeyi  vazife bilen teşkilatımıza ve memleket istiklalinin, millet istikbalinin teminatı  olan davamıza sadakat, şeref vesikamız ve gurur vesilemizdir. Hilalin ışığı, bu  memleket için göğsünü kızıl istilalara siper etmiş olan binlerce ülküdaşımızın  temiz alınlarından gelmektedir. Kendi gök kubbemizdeki üç hilale sırt çevirenler,  rotalarını belirleyecek başka bir yıldızı asla bulamayacaklardır."

MHP MUTLAKA GELECEK

 "Kurultayımızı seyreden perdelenmemiş gözler, MHP'nin pasifize  edilmeye çalışıldığı karanlık dönemlerin nasıl yok olduğunu, ülkücü hareketin  Türk siyasetinin nasıl lokomotif gücü haline geldiğini görmüşlerdir." ifadesini  kullanan Adan, bu köklü değişimin mimarının, Türkiye'nin zor zamanlardan salimen  geçmesini sağlayanın Genel Başkan Devlet Bahçeli olduğunu belirtti.

 Celal Adan, şunları kaydetti: "MHP düşmanları herkesten iyi bilmelidir ki MHP'nin söz sahibi olduğu  Türkiye, daha huzurlu, daha güçlü ve daha güzel bir Türkiye'dir. Geleceğin büyük  Türkiye'si, MHP'ye gönül vermiş yiğit ülküdaşlarımızın omuzlarında yükselecektir.   O gün kurultayımızda oluşan şevk, heyecan ve coşkunun, dalga dalga büyüyerek  bütün Türkiye'yi kucaklayacağından hiç şüphemiz yoktur. MHP, bu milletin şeref  dolu geçmişini nasıl temsil ediyorsa başarılarla dolu geleceğini de bihakkın  temsil edecektir. Herkes bilmelidir ki artık gelecek MHP'dir ve MHP muhakkak  gelecektir."
ÖNE ÇIKAN VİDEO

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23