• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Mete Yarar Evangelistlerin büyük planını açıkladı! "Mesih'in gelmesi için kıyameti zorluyorlar"

Yeniakit Publisher
2020-01-29 07:41:00 - 2020-01-29 08:12:05
Mete Yarar Evangelistlerin büyük planını açıkladı! "Mesih'in gelmesi için kıyameti zorluyorlar"

Mete Yarar, ABD Başkanı Trump'ın dün akşam açıkladığı sözde "Yüzyılın barış planı"nın altındaki skandal planın arkasında yatan gerçeği anlattı. Yarar, bugün yaşananları "Evanjelistler ve siyonistler dünyayı kıyamete zorluyor Mesih'in gelmesi için" sözleri ile özetledi.

Güvenlik Uzmanı Mete Yarar, Veyis Ateş'in moderatörlüğünü yaptığı programda Ortadoğu'da yaşanan oyunun altındaki teolojik altyapıyı anlattı.

Yarar, şunları söyledi;

"İşin enerji kısmına, güvenlik kısmına, İsrail'in güvenliği, BOP gibi birçok projeyi takip ederken ben teoloji kısmını atladığımı, sahaya kiminle gidersem gideyim, karşıma Evanjelist bir rahip gelebiliyor asker kökenli. Gidiyorsun oradaki vatandaş böyle söylüyor. Bu kadar çok sahada konuşulan ve gerçekleşen bir teoloji kısmını araştırmamaktan dolayı ben kendimi kötü hissettim." diyen Yarar sözlerini "Bir buçuk senedir de araştırıyoruz. Şu yaşananları tek tek belgeleri ile bulduk. Ve işin garip tarafı adamlar kendilerini hiç gizlemiyorlar. Yani hiç öyle bir lütufları da yok."

"Tanrıyı kıyamete zorlayacağız Mesih'in gelmesi için"

Evanjelistlerin içine sızıp onlara takip eden, onları yazdıktan sonra da öldürüldüğünü belirttiği gazeteciden bir anekdot anlatan Yarar sözlerine şöyle devam etti:

"Eski bir istihbarat görevlisi. Adam şunu söylemiş; Siz inanmamış olabilirsiniz, siz onlara inanmıyor olabilirsiniz ama her sözleri sizi etkileyecek. Çünkü onlar inanıyor" diye. Çünkü adamın sözü şu; Tanrıyı kıyamete zorlayacağız Mesih'in gelmesi için."
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Veyis Ateş'in "Tanrıyı kıyamete Evanjelistler mi zorlayacak?" sorusu üzerine Yarar, "Hayır Siyonistlerle birlikte zorlayacaklar" diye yanıt verdi. Sonra da ekledi: İki grup birleşiyorlar çünkü ikisi de eski Ahitlere inanıyorlar. Onlar şuna inanıyorlar. Diyorlar ki; "Bizim dönemimizde eğer Mesih gelirse, biz şanslı kullardanız biz onana inandığımız için direkt cennete gideceğiz"

"Seçilen yer Fırat'ın doğusu ile Dicle'nin batısı"

Buna inanan bir grup olduğunun altını çizen Mete Yarar, "Buna inanan grubun, bunun gerçekleşeceği saha olarak da seçtikleri yer, çok ilginçtir Fırat'ın doğusu ile Dicle'nin batısı. Neresi orası. Bugün Amerika'nın vazgeçmediği Irak'ta tuttuğu yer ile PYD ile tutmaya çalıştığı bölge." ifadesini kullandı.

Bu inanca sahip ABD'de 55 milyon Evanjelist olduğunun altını çizen Yarar bu 55 milyon insanın tümünün Cumhuriyetçilere oy verdiğini vurguladı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

hasan bağnaz

eeee günaydın! bakın saddama diktatör, kaddafiye diktatör, esada katil dediğiniz zaman filistinin altını oyuyordunuz, uyandınız mı? süleymaninin şehit edilmesinin ardından bu filistin açıklaması sizce tesadüf olabilir ama haçlılarca değil...

pil

bunu kim ünlü etti
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23