• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Merkez Bankası'ndan faiz açıklaması

Yeniakit Publisher
2020-06-13 11:43:00 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Merkez Bankası'ndan faiz açıklaması

Merkez Bankası tarafından vadesine en çok 3 ay kalan senetler karşılığında yapılacak reeskont işlemlerinde uygulanacak iskonto faiz oranı yıllık yüzde 9, avans işlemlerinde uygulanacak faiz oranı ise yıllık yüzde 10 olarak belirlendi.

TCMB tarafından, reeskont ve avans işlemlerinde uygulanacak faiz oranı tespitine ilişkin tebliğ Resmi Gazete'de yayımlandı.

Buna göre, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankasınca, vadesine en çok 3 ay kalan senetler karşılığında yapılacak reeskont işlemlerinde uygulanacak iskonto faiz oranı yıllık yüzde 9, avans işlemlerinde uygulanacak faiz oranı ise yıllık yüzde 10 olarak tespit edilerek yürürlüğe girdi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

son  

EYYYYYY CAAAHAAAPEEELİLERRR RABBİM VERDİKÇE VERİYOR HAMDOLSUN BİZ EMEKLİLERİN HERŞEYİ VAR ALLAH RAZI OLSUN REİSİM .SAYENDE EMEKLİ PARAMIŞ MAAŞIMIZ VE TAZMİNATIMIZ ARTTI.EEEYYYYYY LAĞIM ZİHNİYETLİ CAAAAHAAAAPELİELERRR BU DAMI GOL DEĞİLLL.ALLAH REİSİMİ BAŞIMIZDAN 2053 E KADAR EKSİK ETMESİN

Coşkunakademi

MÜSLÜMAN İNSAN BEDDUA ETMEZ MÜSLÜMAN ADAM ŞİKAYET ETMEZ BİZLER AHİRET İÇİN ÇALIŞIRIZ PARAYLA İŞİMİZ OLAMAZ OLMAMALI.CAAAHAAAPEEELİİ LAĞIM ZİHNİYET HARİÇ. REİSİM NE YAPARSA MİLLETİ İÇİN YAPAR .SORGU SUAL YAPMAYIN.ALLAH REİSİMDEN RAZI OLSUN VARDIR BİR BİLDİĞİ.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23