• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Melih Gökçek'ten o iki isme sert tepki: Bu olay danışıklı dövüş

Yeniakit Publisher
2019-05-24 22:55:00 -

Ankara eski Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, sosyal medya hesabından FOX TV spikeri İsmail Küçükkaya'ya ve CHP'li Ekrem İmamoğlu'na tepki gösterdi.

Ankara eski Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, geçtiğimiz günlerde FOX TV'ye katılan Ekrem İmamoğlu'na İsmail Küçükkaya tarafından sorulan bir sorunun ve olayın gerçek dışı olduğunu açıkladı.

Melih Gökçek, CHP'li Ekrem İmamoğlu'na FOX TV spikeri İsmail Küçükkaya tarafından sorulan “Google’a EKREM İMAMOĞLU yazınca AK Parti reklamı çıkıyormuş, bu doğrumu?” sorusunun bir kurmaca olduğunu söyledi.

"İkisi de gerçek dışı"

Gökçek, yaşananların bir tezgah olduğunu belirterek, "İşte İmamoğlu yandaş medyasından tezgah soru, İsmail Küçükkaya soruyor; “Google’a EKREM İMAMOĞLU yazınca AK Parti reklamı çıkıyormuş, bu doğrumu?”, İmamoğlu cevaplıyor; doğru arkadaşlarım tespit ettiler. Evet yapılabiliyor. İkisi de gerçek dışı" dedi.

Melih Gökçek, FOX TV spikeri İsmail Küçükkaya'ya tepki göstererek, "İsmail sen niye programdan önce Google'a girip tespit yapıp kamuoyuna göstermedin? Olay danışıklı dövüş. Ama İmamoğlu sonunda foyası ortaya çıkar korkusuyla cümlesini, niye evet yapıldı, iştye örnek demiyor? Gazetecilik bu İsmail? ifadelerini kullandı.

 
ÖNE ÇIKAN VİDEO

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23