Mehmet Şevket Eygi cahillerin hedefinde
Milli İradenin Sesi Yeni Akit
Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.
Şarlatan Edip Yüksel, dün akşam saatlerinde Hakk’a yürüyen Mehmet Şevket Eygi hakkında aşağılık ifadeler kullandı.
Büyük İslâm âlimi Molla Sadreddin'in mürted ilan ettiği oğlu Edip Yüksel, Hakk’ın rahmetine kavuşan Müslüman mütefekkir ve dava insanı, Milli Gazete yazarı Mehmet Şevket Eygi ile ilgili küstah ifadeler kullandı.
Sosyal medya platformu Twitter'dan paylaşımda bulunan şarlatan Edip Yüksel, şu küstah ifadelerle rahmetli Mehmet Şevket Eygi'yi hedef aldı.
Bir püsküllü daha gitti. Zalim ve cahil din adamlarının ve saray soytarılarının uydurduğu dini Allah'a iftira eden bir Sünni olarak Kuran'a ve islama karşı savaştı. Kanlı Pazar'ı organize ederek emperyalizme hizmetten sabıkalı hayatını cehalet ve hurafeleri yaymak için geçirdi.