Türkiye Yazarlar Birliği’nin (TYB) kurucu ve şeref başkanı, gazetemizin yazarlarından, yazar, şair, mütefekkir, düşünce dünyamızın müstesna isimlerinden merhum D. Mehmet Doğan, vefatının birinci yıl dönümünde rahmetle anılıyor.
MEHMET AYDIN İSTANBUL
Doğan, vefatının birinci yıl dönümünde Türkiye Yazarlar Birliği (TYB) Genel Merkezi ve ailesi tarafından düzenlenecek iki ayrı programla yâd edilecek. İlk anma programı bugün Ankara’da Taceddin Sultan Camii’nde gerçekleştirilecek.
İkindi namazı öncesinde Mevlid-i Şerif okunacak, saat 17.30’da ise Doğan’ın kabri başında dostları, okurları ve sevenlerinin katılımıyla toplu dua edilecek. Anma etkinliklerinin ikinci bölümü ise yarın saat 17.30’da Türkiye Yazarlar Birliği Genel Merkezi’ndeki D. Mehmet Doğan Divanı’nda yapılacak. Program kapsamında, Doğan’ın TYB’nin yurt içi ve yurt dışı faaliyetlerinde yer aldığı özel anlara ait fotoğraflardan oluşan bir sergi açılacak.