• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

‘Mağduriyetler hemen giderilecek’

Yeniakit Publisher
2013-01-31 21:16:00 - 2013-01-31 21:17:33
‘Mağduriyetler hemen giderilecek’

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Şahin, patlamada hayatını kaybeden Lütfi Çalakan’ın cenaze törenine katıldı.

GAZİANTEP/ADANA
Gaziantep’teki bir fabrikada meydana gelen patlamada ölenler gözyaşı ve dualala toprağa verildi. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin dünkü Gaziantep’teki patlamada hayatını kaybeden Lütfi Çalakan’ın cenaze törenine katıldı.
Bakan Şahin, cenaze törenine katılmak üzere geldiği Yeşilkent Mezarlığı’nda Çalakan’ın yakınlarınca karşılandı.
Bakan Şahin, Çalakan’ın ailesine başsağlığı dileğinde bulundu.
Lütfi Çalakan’ın eşi Neşe Çalakan’ı bir süre teselli eden Bakan Şahin, daha sonra koluna girdiği Çalakan’ı, makam aracıyla defin işleminin yapıldığı mezarlığa gönderdi.
Gazetecilere açıklamalarda bulunan Bakan Şahin, gereken her şeyin yapıldığını söyledi. Şahin, ‘’Valimize ve başkanlarımızla, yapılması gereken ne varsa takibini yaptık. Aileleri ziyaret ettik, ailelerin gerekli olan bütün ihtiyaçlarını, sosyal destekten tutun ne ihtiyaçları varsa onu yapacak şekilde, hem belediye başkanlarımızla hem vekillerimizle gerekli çalışmayı yaptık... Biz şimdi hem hastalarımızın hem ailelerinin hem geriye kalanların mağduriyetini gidermek adına da hem Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı hem ilgili bakanlıklarla da çalışıyoruz’’ dedi.
Cenaze Yeşilkent Mezarlığı’nda çok sayıda vatandaşın da katıldığı törenle toprağa verildi.
Bu arada olayda hayatını kaybeden Emrah Özboya’nın cenazesi de Bahaeddin Nakıboğlu Camisi’nde düzenlenen törenin ardından Asri Mezarlık’ta toprağa verildi. Kenan Kaya’nın cenazesinin de Kilis’in Musabeyli ilçesine bağlı Belentepe köyünde defnedildiği bildirildi.
EVLENMEK İÇİN
PARA BİRİKTİRİYORDU
Patlamada can verenlerden Serdar Tufan’ın cenazesi ise Adana’nın Ceylan ilçesinin Çakaldere köyündeki köy mezarlığında toprağa verildi. İş arkadaşları Tufan’ın evlenmeyi düşündüğünü ve bu nedenle para biriktirdiğini kaydetti.
3 ÇOCUK BABASI
Patlamada hayatını kaybeden Ramazan Bezgin’in cenazesi Adana’nın merkez Yüreğir ilçesindeki Buruk Mezarlığında toprağa verildi.
Eşi Düriye, kızı Yasemin, oğulları Veysel ve Fatih ile annesi Zöhre, babası Mustafa Bezgin cenaze töreni sırasında gözyaşlarına hakim olamadı.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23