• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Liseli kızlara içki tuzağı

Yeniakit Publisher
2013-11-18 20:28:28 - 2013-11-19 08:16:05
Liseli kızlara içki tuzağı

Masonların halka açılan kapısı olarak tarif edilen Lions, Rotary ve Rotaract kulüplerinin düzenlediği toplantılarda su gibi içki tüketiliyor. Efes Rotaract kulübünün sosyal paylaşım sitelerinde yer alan sözde “etkinlik” fotoğraflarında bir dizi ahlaksızlıkların yaşandığı görülüyor.

MUHSİN BAYRAKTAR / ANKARA - Masonların halka açılan kapısı olarak bilinen Lions, Rotary ve Rotaract kulüpleri, gençlere yönelik etkinliklerinde su gibi alkol tüketilmesi dikkat çekiyor.

Kulüplere üye gençler bütün toplantılarda içki içerlerken, Efes Rotaract kulübünün düzenlediği içkili etkinliklerde liseli gençler de yer alıyor. Hizmet amaçlı olarak kurulduklarını söyleyen bu kulüplerin içkili toplantılar düzenleyerek Anadolu insanına ne verebilecekleri sorgulanıyor.

KULÜPLER İÇKİ BATAĞINA SÜRÜKLÜYOR

Ülkelerin sosyal haritası çıkarmak ve bulundukları yerlerdeki kültürleri etkilemek için masonlar tarafından kurulan kulüpler, gençleri içki batağına sürüklüyor. Mason teşkilatlarının bilgi kaynağı olarak gösterilen Lions, Rotary ve Rotaract gibi kulüplere üye gençlerin ellerinde içki kadehleri düşmüyor. Kulüplerde gençlere görevler verilerek gençlerin kulüple olan bağlantısının devamı sağlanırken, yapılan bütün toplantılarda içki tüketiliyor. İlkokul ve liselere yönelik programlar hazırlayan kulüpler, bu okullardan üye yapabildikleri öğrencileri toplantılara çağırıyorlar.

LİSELİ KIZLAR KADEH TOKUŞTURUYOR

Efes Rotaract kulübünün sosyal paylaşım sitelerinde yer alan etkinlik fotoğraflarında bir dizi ahlaksızlıkların yaşandığı görülüyor. Bir üyenin evinde ya da özel mekânlarda yapılan kulüp toplantılarında su gibi içki tüketiliyor. Toplantılardaki ortam, çektikleri fotoğraf karelerine yansıyor. Kadehlerin tokuşturulduğu toplantılara liseli öğrencilerinde yer alması dikkat çekti. Kızlı-erkekli yapılan bu toplantılarda yaşları 18’den küçük kızlar ellerinde bira kadehleriyle poz veriyorlar.

Masonik kulüplerin yaptıkları bütün aktivitelerde içki eksik olmazken, bu kulüplerin topluma ne verebileceği sorgulanıyor.



x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23