• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

'Lanet dizi' Çukur yayın akışından kaldırıldı

Yeniakit Publisher
2021-05-15 12:16:00 -
'Lanet dizi' Çukur yayın akışından kaldırıldı

Ekranlara getirdiği şiddet sahneleri nedeniyle bir dönem İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun büyük tepkisini çeken rezil dizi Çukur’un yeni bölümü yayın akışından kaldırıldı.

Şiddet sahneleri nedeniyle büyük tepki toplayan ve birçok kez RTÜK’ün cezalarına maruz kalan Çukur adlı rezil dizi için ilginç bir gelişme yaşandı. Bir dönem İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun ‘Lanet dizi’ olarak tanımladığı Çukur’un yayın akışından kaldırıldığı bildirildi. Show TV, Soylu’nun büyük tepki gösterdiği dizinin yeni bölümünü yayınlamayacağı öğrenildi.

Çukur için Lanet dizi’ tanımladı yapan Bakan Soylu ne demişti:

“Bir de 'Adana Sıfır Bir' diye dizi var. İkisinin etki alanı kadar etki alanı oluşturamıyorsak yandık. Bu iki dizi çocuklarımızı zehirliyor. İnsanımızı kendi kültüründen uzaklaştırıyor. Ben de hayretle bakıyorum 'Üniversite hocaları ne işe yarıyor?' diye. 'Bu işle ilgili kültür adamları ne yapıyorlar?' diye. Özellikle bu dizilerle alakalı ne ortaya koyuyorlar? Bizim çocuklara öğretmemiz gereken bambaşka bir şeyken çocuklarımızı birileri zehirliyor. Buna maalesef bakıyoruz. Çocuklarımız ve gençlerimizin yönünü hayra, doğru işlere döndürmeliyiz. 5 vakit namazda okunan gibi sırat-ı müstakime döndürmeliyiz.”

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Serkan

Atv de yayınlanan eşkıya dünyaya hükümdar olmaz dizisi neden eleştirilmiştir orda da her gün 50 kişi ölüyor

Cansu

Lanet olan sizsiniz bir ak partili olarak sizi kınıyorum. Lanet dediğiniz dizi biz severek izliyoruz. İnsanların zevklerine düşüncelerine biraz saygılı olun bence
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23