Laikçiler şimdi hepsini kapatın diyebiliyor mu? Alkollü mekanda ibretlik olay
Alkolün su gibi tüketildiği bir gece kulübünde silahlı kavga çıktı 1'i ağır 3 kişi yaralandı. Laikçiler sessizliğe büründü.
Olay Bursa da meydana geldi, gece saat 03.00 sıralarında bir gece kulübünde 2 grup arasında tartışma çıktı. Alkolün su gibi tüketildiği meyhanede tabancaların kullanıldığı kavgada Can K., arkadaşı Anıl S. ve gece kulübünün güvenlik görevlisi Doğan S., yaralandı.
HASTANEYE KALDIRILDILAR
Kavgaya karışan diğer grup olay yerinden kaçtı. Kavgayı görenlerin ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ambulanslarla Bursa Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Can K.'nin hayati tehlikesi bulunduğu öğrenildi. Olay yerinde inceleme yapan polis, şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.
KAPATIN DENİLİYOR MU?
Adında İslam olan herhangi vakıf ya da dernekte çıkan bir adli olay nedeniyle “Buralar kapatılsın” diye manşetleriyle bağıran laikçilerin hemen her gece Alkollü mekanlarda çıkan ölümlü ve yaralanmalı olaylar için “Meyhaneler kapatılsın” dememesi bunları manşetlerine yansıtmaması laikçilerin iki yüzlülüğünü ortaya koyan çok önemli bir örnek.

