• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kuytul'dan teşekkür mesajı! Kimlerin hocası olduğu ortaya çıktı

Yeniakit Publisher
2019-12-31 17:34:00 -
Kuytul'dan teşekkür mesajı! Kimlerin hocası olduğu ortaya çıktı

Furkan Eğitim ve Hizmet Vakfı Başkanı Alparslan Kuytul, yayınladığı teşekkür mesajı ile kimlerin hocası olduğunu gözler önüne serdi.

Taha Emre ÖZDEMİR  yeniakit.com.tr

6 Aralık günü yurtdışı yasağı konularak tahliye edilen Alparslan Kuytul, bir teşekkür mesajı yayımladı. Mesajında kendisine destek verenlere minnet duyduğunu belirten Kuytul, kimlerin hocası olduğunu gözler önüne serdi.

İsmail Saymaz

Yazdığı 'Şehvetiye Tarikatı' adlı kitabında birkaç sapkın sözde tarikat lideri üzerinden tüm Ehl-i Sünnet Cemaat ve Tarikatları hedef alan İsmail Saymaz, Alparslan Kuytul'un teşekkür ettiği isimler arasında oldu. Eline aldığı kitabı ile şehir şehir dolaşarak insanlara tarikatları kötüleyen Saymaz, Alparslan Kuytul hakkında şu mesajı paylaşmıştı:

"Furkan Vakfı Başkanı Alparslan Kuytul ve beş arkadaşı FETÖ, PKK, El Kaide ve IŞİD örgütlerine yardım suçundan tutuklandı. Aklı başında her insan bu örgütlerin birbirleriyle kanlı bıçaklı olduğunu bilir."
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Altı dolu olmayan iddialarla bir canlı yayında Cübbeli Ahmet Hoca'yı kendince sıkıştıracak kadar gözü kararan Saymaz'ın kamuoyunda 'Hoca' olarak bilinen Alparslan Kuytul'a destek vermesi ise şaşkınlıkla karşılanmıştı.

Ruşen Çakır

Alparslan Kuytul'un teşekkür ettiği bir diğer isim sol kimliği ile tanınan Ruşen Çakır'dı. Çakır, 28 Şubat sürecinde merhum Necmettin Erbakan ile ilgili attığı başlıklarla hafızalara kazınmıştı.

Gazete Duvar

Kuytul ayrıca marjinal sol çizgide yayın yapan Gazete Duvar ile Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, TV 5 ve Milli Gazete'ye teşekkür etti.

Adana'da Furkan Eğitim ve Hizmet Vakfı'na yönelik soruşturma kapsamında haklarında 5 ayrı suçtan 3 yıldan 21 yıla kadar hapis cezası istenen, vakfın kurucu genel başkanı Alparslan Kuytul'un da aralarında bulunduğu 45 sanık hakkında tahliye kararı verilmişti.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Cihatçı

2 yıl hapsettiniz hocayı. Hocanın teşekkür mesajı yanlış olabilir. Ama yaptığı eleştirilerin hepsine yakını doğruydu ve siz iftira attınız.

Travian

Bu sahtekarlar Almanya'da bölücülük ve ayrımcılık yapıp cemaatleri bozuyorlar gelecekleriyle oynuyorlar. Gençleri kandırıyorlar. O gençler sonra aileleriyle kötü oluyorlar. Bunlara Hakkımı asla helal etmiyorum
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23