• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kuruluş Osman dizisinin yönetmeni kızdı! Ünlü oyuncu imzayı attı

Yeniakit Publisher
2020-05-14 22:14:00 -
Kuruluş Osman dizisinin yönetmeni kızdı! Ünlü oyuncu imzayı attı

Reyting rekortmeni Diriliş Ertuğrul dizisinden sonra Kuruluş Osman'da 'Selcan Hatun' rolünü canlandıran Didem Balçın, yönetmen Metin Günay'ın uyarısı ile evliliğe adım attı.

Çekimleri devam eden iki diziden birisi Kuruluş Osman... Bazı diziler ise 2-3 hafta içinde yeniden çekimlere başlıyor… Didem Balçın, Diriliş Ertuğrul’da olduğu gibi Kuruluş Osman’da da yer alan bazı oyunculardan birisi…

Selcan hatun olarak izlediğimiz Didem Balçın, geçtiğimiz gün nişanlısı Can Aydın ile ani bir nikah ile evlendi. Mart ayında nişan yapan çift, Haziran’da düğün planlıyordu. Ancak koronavirüs ortaya çıkınca planlar bozuldu.

Kuruluş Osman dizisinin yönetmeni Metin Günay ile konuşan Didem Balçın, bu görüşmeden sonra fikrini değiştirdi. Balçın, Metin Günay ile arasında yaşanan konuşmanın ani evliliklerine neden olduğunu anlattı.

İşte Balçın’ın o açıklaması:

“Oynadığım “Kuruluş” dizisinin yönetmeni Metin Günay, “Ne yaptın düğünü?” diye sorunca, “Hocam, bu dönem zor. Kışa artık!” dedim. Kızdı bana. Ve şöyle bir şey söyledi: “Düğün nedir ki? Yeter ki gönüller bir olsun, at imzanı, kur yuvanı…” Düşündüm, haklıydı! Sahip olduğum yuva gibi, yuva kurabileceğim adamı bulmuşum.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Ailesi, aynı benim ailem gibi. Düşünce yapımız, hayata bakışımız, ailelerimize verdiğimiz değer aynı. “Atalım imzalarımızı, kuralım hayatımızı, oturalım evimizde. Her şey eskisi gibi olunca, gider düğünümüzü de yaparız!” dedik. Ve bugün attık imzalarımızı!”

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Vatandaş

Hayırlısı olsun Selcan hatun. Ömür boyu mutluluklar.

Sancak

Allah mesut bahtiyar etsin selcan hatun.en az üç çocuk inşaallah.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23