• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Koronavirüsü bahane etti! Kırım açıklamasının ardından Rusya'dan skaldal Türkiye kararı!

Yeniakit Publisher
2021-04-12 20:06:00 - 2021-04-12 20:42:01
Koronavirüsü bahane etti! Kırım açıklamasının ardından Rusya'dan skaldal Türkiye kararı!

Rusya Başbakan Yardımcısı Golikova, Koronavirüsle Mücadele Merkezi’nin Türkiye ile havayolu iletişimin 15 Nisan’dan 1 Haziran’a kadar sınırlandırılmasına karar verdiğini duyurdu.

Rusya Başbakan Yardımcısı Tatiana Golikova, Türkiye'de artan korona virüs vakaları nedeniyle 15 Nisan-1 Haziran tarihleri arasında Türkiye’ye olan uçuşlara kısıtlama getirildiğini duyurdu.

Rusya Başbakan Yardımcısı Tatiana Golikova, Moskova'da gerçekleşen Korona Virüsle Mücadele Merkezi toplantısında Türkiye ile Rusya arasındaki uçuşlara karşılıklı olarak kısıtlama getirildiğini duyurdu. Golikova, Moskova-İstanbul ve İstanbul-Moskova olmak üzere haftada 2 kez tarifeli sefer düzenleneceğini belirterek, “Tur operatörlerine, aynı dönem içinde Rusya Federasyonu’ndan Türkiye Cumhuriyeti’ne tur ürünlerinin satışına ara vermeleri önerildi" ifadelerini kullandı.

Temel amaçlarının insan sağlığını korumak olduğunu söyleyen Golikova, "Temel görevimizin yeni tip korona virüs enfeksiyonuna karşı Rusya vatandaşlarının sağlığını ve insidans ile ilgili istikrarlı durumu korumak olduğunu belirtmek isterim. Operasyon merkezi, hava trafiğinin açık olduğu ülkelerdeki enfeksiyonun yayılmasını sürekli olarak izliyor” dedi.

Golikova'nın yaptığı açıklamanın ardından İstanbul ile Moskova arasında haftada 2 gün yapılması beklenen uçuşların tarihleri ise henüz paylaşılmadı.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Ed

Gelen giden bize trip yapamaz bizden de karşı açıklama sene sonuna kadar devam edin diyelim

havva BULUT

akit acele atme ama sabah gaztesi daha haberi vermedi o versin sonra siz verirsiniz ha ha ha
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23