• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Konserlere para buluyor, projelere gelince ağlıyor

Yeniakit Publisher
2019-12-26 09:46:00 -
Konserlere para buluyor, projelere gelince ağlıyor

Konser ve eğlenceler için muslukları sonuna kadar açan CHP'nin İBB Başkanı İmamoğlu, iş Türkiye ekonomisini şaha kaldırmaya gelince israf edebiyatı yaparak şova soyunuyor.

Tek projesi konser ve eğlence olan CHP’nin İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP’nin İstanbul il Başkanı Canan Kaftancıoğlu ve İP’in İl Başkanı Buğra Kavuncu’yu da arkasına alarak Saraçhane’deki başkanlık binasında Kanal İstanbul projesini karalayan açıklamalarda bulundu.

İngiltere’ye borç para istemeye giden ve dönüşünde Türkiye’nin dev projelerine karşı çıkan Ekrem İmamoğlu, tahsisler ve yol yapımları nedeniyle projenin İBB’ye 23 milyar lira maliyet çıkaracağını savundu. Montrö anlaşmasının sözcülüğünü de yapan Ekrem İmamoğlu, “Montrö fesih edilse dahi altını çiziyorum, Boğazlardan ticari gemi geçişini Türkiye yasaklayamaz. Gemiler İstanbul Boğazı’ndan bedavaya geçmek varken neden para vererek Kanal İstanbul’dan geçsin” diye konuştu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

kayserili

bunu iktidara getirmek cok boyuk hata oldu, her seyi batiriyor 
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23