• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Komşuda İsrail ile normalleşmek yasaklandı! Yakın ilişkiler kurana idam cezası verilecek

Yeniakit Publisher
2022-05-14 18:11:00 -
Komşuda İsrail ile normalleşmek yasaklandı! Yakın ilişkiler kurana idam cezası verilecek

Irak Meclisi'nde alınan son karara göre, İsrail ile normalleşmek yasaklandı. Ülkede İsrail ile yakın ilişkiler kuran kişiler cezalandırılacak.

Irak Meclisi, İsrail ile ilişkileri normalleştirmeyi yasaklayan bir kararı onayladı. Yeni yasaya göre İsrail ile normalleşme yönünde adım atan kişi ve veya kurumlar, idam cezası ile yargılanabilecek.

7 maddelik yasa tasarısı, mecliste 183 vekilin kabul oyuyla onaylandı. Yeni kanunda, "İşgalci Siyonistlerle ilişkileri normalleştirmeye yönelik her türlü girişim kabul edilemez. Siyonistlerle ekonomik, diplomatik, kültürel, askeri veya diğer her türlü ilişki kurulması yasaktır" denildi.

Hamas başta olmak üzere, Filistinli gruplar, Irak’ın bu kararını memnuniyetle karşıladı. İslami Cihad "Siyonist rejimle her türlü normalleşmeye karşı kararlı bir duruş sergilediği için Irak meclisini selamlıyoruz" açıklamasını yaptı.

Kaynak: Independent Türkçe
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Vahap Kalyoncu

Valla helal olsun size başka ne diyeyim.

Abdullah Murat

İç işide dış işide Allahın hüküm konusu ona boyun eğmenin sınandığı bir imtihandır ki bu konuda boyun eğmeyen imtihandan diskalifiye olur. Allahın indirdiği ile hükmetmeyenler yönetmyenler şeytanın dostu sıfatını almış ebedi cehennemlik olmuş kafirlerin takendileridir Bunlara boyun eğerseniz sizde aafı söz konusu olmayan şirk koşanlardan olursunuzki. Kaybedecek bir şeyiniz kalmaz.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23