• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kılıçdaroğlu'nun o sözü Muharrem İnce'yi çileden çıkardı!

Yeniakit Publisher
2019-12-08 08:22:00 - 2019-12-08 08:32:50
Kılıçdaroğlu'nun o sözü Muharrem İnce'yi çileden çıkardı!

Ahmet Hakan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Sözcü yazarı Rahmi Turan'a 'üzülme' diyerek mesaj göndermesinin Muharrem İnce'yi çileden çıkardığını aktardı.

"Beştepe'ye çıkan CHP'li" iddialarının mimarı Sözcü yazarı Rahmi Turan'a CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 'üzülme' mesajı göndermişti.

Hürriyet gazatesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, Kılıçdaroğlu'nun bu mesajının Muharrem İnce'yi çileden çıkardığını belirterek İnce'nin sözlerini paylaştı.

İşte Hakan'ın yazısından o bölüm;

RAHMİ Turan, üç gün önce köşesinde şunu yazdı:

*
ÖNE ÇIKAN VİDEO

“CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bir gazeteci arkadaşımla ‘Rahmi Bey üzülmesin’ diye haber gönderdi. Teşekkür ediyorum”.

Muharrem İnce, işte bunu okuyunca tam anlamıyla çileden çıkmış.

*

Konuyla ilgili olarak şunları söyledi Muharrem İnce:

*

“İftiraya uğrayan benim, iftiraya uğramama neden olan kişi Rahmi Turan. Genel Başkan iftiraya uğrayana değil de iftiraya kaynaklık eden kişiye ‘üzülme’ diye haber gönderiyor. İşte asıl buna üzüldüm. Hem de çok üzüldüm. Genel Başkan bana ‘Biz Muharrem Bey’i biliriz. Onun Saray kapısına gideceğine ihtimal bile vermeyiz. Söyleyin ona üzülmesin’ diye haber göndermiyor. Ama Rahmi Turan’a üzülmesin diye haber yolluyor. Ben buna üzülmeyeyim de ne yapayım?”

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Mesut

Sayın muharrem ince bence sen inadı bırak istifa et gel adam gibi ak partiye özgürce yap siyasetini bunların sana değer verdiği yok hala anlamadın mı

hasan

Alayınız şizofrensiniz farkında değilsiniz muharrem..
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23