• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kılıçdaroğlu, PKK'yı değil Erdoğan'ı kınadı!

Yeniakit Publisher
2015-09-07 01:22:00 - 2015-09-07 01:31:12
Kılıçdaroğlu, PKK'yı değil Erdoğan'ı kınadı!

Dağlıca'daki hain pusunun ardından açıklamalarda bulunan Kılıçdaroğlu Erdoğan'ın ülkeyi kan gölüne çevirdiğini söyledi.

Hakkari'nin Çukurca ilçesi Dağlıca kesiminde teröristlerce gerçekleştirilen saldırı ve sonrasında çıkan çatışmada çok sayıda şehit ve yaralı olduğu bildiriliyor.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu söz konusu terörist saldırıya ilişkin ilk açıklamasını Twitter'dan yaptı.

Kılıçdaroğlu, "Dağlıca’da yüreğimize ateş düştü. Her gün aynı acı... Bu acıyı bize yaşatanlara da kandan, gözyaşından beslenenlere de lanet olsun!" dedi.

"ÜLKEYİ KAN GÖLÜNE ÇEVİRDİN"

CHP Lideri, açıklamalarının devamında terörist saldırıların Cumhurbaşkanı Erdoğan yüzünden gerçekletiğini savundu:

" Her gün şehit haberleri ile yüreğimizin yandığı bu ortamda bile, 400 vekil hesabı yapan Cumhurbaşkanı’nın utancı tüm ülkeye yeter! Ne 400 vekilmiş be… Uğruna ülkeyi kan gölüne çevirdin, anaları evlatsız, evlatları yetim bıraktın. Sende vicdanın kırıntısı bile yok!"

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23