• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kılıçdaroğlu PKK ile de helalleşecek mi? Terörist elebaşı ağzındaki baklayı çıkardı

Yeniakit Publisher
2021-11-23 22:11:00 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Kılıçdaroğlu PKK ile de helalleşecek mi? Terörist elebaşı ağzındaki baklayı çıkardı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'helalleşme' çağrısına Terör örgütü PKK'nın elebaşlarından Mustafa Karasu cevap verdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tartışmaya neden olan 'helalleşme' çağrısının kim ve hangi grupları kapsadığını açıklarken "Diyarbakır hapishanesi mahkumlarıyla helalleşeceğiz." ifadesini kullandı.

Terör örgütü PKK'nın elebaşlarından Mustafa Karasu, Kılıçdaroğlu'nun bu çağrısını değerlendirdi.

CHP'den özerlik talebi

"Kılıçdaroğlu iyi bir konuya değindi bir helalleşme olmalı." diyen terörist başı, "Helalleşme olacaksa Kürdün öz yönetimi tanınacak. Özerkliği tanınacak." ifadelerini kullandı.

"Kürt halkının varlığı tanınmalıdır"

Helalleşmeye hazır oldukların ama bunun öyle kuru kuruya olamayacağını söyleyen Karasu, "Helalleşme olacaksa Kürt halkının varlığı özgürlüğü tanınmalıdır. Helalleşme olacaksa böyle olmalıdır. Böyle helalleşmeye biz varız. Helalleşebiliriz. Türkiye sınırları içinde özgür ve demokratik yaşamak istiyoruz. Kürt halkının talebi bu." diye konuştu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

alper

bekleyin hayinler hayinlerlele helasir çünkü ikinizde bu vatani yıkmak için baidinin çocukları

CHDPKK ve Haçlı iti fakı

kılıçtar oğlu PKK'den HDP'den bırak helalik almayı ellerini öpüp başlarına taç bile yaptılar
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23