Kılıçdaroğlu Çorum adayının ismini de soyismini da karıştırdı
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Çorum'da partisinin belediye başkan adayını yanlış tanıttı. Adayın hem ismini, hem soyismini yanlış telaffuz eden Kılıçdaroğlu, soyismi üzerinden bir de benzetme yapmaya kalkışınca kendisini dinleyen vatandaşlar neye uğradığını şaşırdı.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Çorum'da Belediye başkan adayını tanıtırken ismiyle özdeşleşen gaflarına bir yenisini daha ekledi.
'NUHUT DEĞİL NOHUT'
Kılıçdaroğlu, konuşmasının sonlarına doğru Çorum Belediye Başkanı Adayının ismini karıştırdı. Kılıçdaroğlu, CHP Çorum Belediye Başkan Adayı Kenan Nuhut'u kürsüye Metin Nohut diye çağırınca vatandaşlar Kenan Nuhut diye uyardı.
"Güzel bir belediye başkan adayımız var" diyen Kılıçdaroğlu, "Metin Nohut. Leblebinin başkentini de soyadı nohut olan bir belediye başkanı yakışır demi. Metin Bey gel bakalım. Beraber mücadele edeceğiz. Kenan Başkan Çorum sevdalısı. Burada Çorum'da sizlere hizmet etmek istiyor. Biz sizlere ayın 30'unda yeni bir tarih yazacak. Kenan Başkan inşallah belediye başkanlığı koltuğuna oturacak" diye konuştu.