• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kıbrıs'ta TEKNOFEST heyecanı! Selçuk Bayraktar ayağının tozuyla yayında konuştu

Yeniakit Publisher
Haber Merkezi Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:

2025'te KKTC'de gerçekleştirilecek TEKNOFEST çalışmalarını yerinde inceleyen Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, bir yayında yaptığı özel açıklamada, alanın enerjisinin çok yüksek olduğunu söyleyerek kardeş ülkeleri KKTC'ye davet etti.

Bu yıl ilki Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) düzenlenecek Türkiye'nin ilk ve tek havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST KKTC 2025 için nefesler tutuldu.

Çalışmaları yerinde inceleyen Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Bayraktar, 24 TV'ye yaptığı açıklamada, "Alanın enerjisi çok yüksek. TEKNOFEST her zaman bizleri coşturuyor. Ama tabi yarın elbette gençlerle 7'den 77'ye tüm ziyaretçileriyle adeta ruhuna kavuşacak" dedi.

İTALYA İLE İMZALANAN ANLAŞMALAR

Roma'da dün imzalanan savunma sanayi alanındaki anlaşmalar hakkında ise Bayraktar, "Ülkemizin milli savunma sanayisinde yaptığı atılım artık dünyaya damgasını vuracak nice eserleri üretmiş oldu ve bütün dünyanın takdirini kazandı" diye konuştu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

OSMAN AYDIN

SAYIN SELÇUK BAYRAKTAR ALLAH YOLUNUZU ACIK ETSIN GUÇUNUZE GUÇ KATSIN MERHUM BABANIZIDA CENNETINDE MUKAFFATLANDIRSIN BIZNILLAH

Erdal

IHAsının deprem aramalarında etkisiz kaldı diyen depremzede yakınına 150 bin liralık tazminat davası açıp kaybeden bu kibirli adamı bir daha reklam yapmayın. Vicdansızın teki. Dava açacağına git aletini tamir et de enkaz altında kalanları bulabilsin.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23