• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kelepçeli mahkum firar etti! Ekipler her yerde arıyor

Yeniakit Publisher
2019-11-23 05:39:00 -
Kelepçeli mahkum firar etti! Ekipler her yerde arıyor

Cinsel istismar suçundan Denizli’de tutuklanan şahıs cezaevine teslim edilmek üzereyken firar etti. Ekipler her yerde kaçan şahsı arıyor.

Denizli'de ekiplerin dikkatsizliği neticesinde tutuklu bir mahkum firar etti.

Cinsel istismar suçundan polis tarafından gözaltına alınan Tarık Gündem, sorgusunun ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Polis, tutuklanan Tarık Gündem’i Honaz ilçesinin Kocabaş Mahallesi’ndeki cezaevine teslim etmek üzerine götürdü.

Elleri kelepçeli olarak kapıdan içeri alınan Gündem, görevlilerin bir anlık dalgınlığından faydalanarak açık kalan kapıdan koşarak kaçtı. Elleri önden kelepçeli olarak araziye doğru kaçan Gündem, bir süre sonra izini kaybettirdi. Olayın ardından bölgeye çok sayıda jandarma ve polis ekipleri sevk edildi.

Ekipler, Gündem’in kaçtığı arazide arama çalışması başlattı. Polis ve jandarma, ellerinde fenerlerle bölgede geniş çaplı arama yaptı. Bölgeyi ablukaya alan ekipler, dereleri, ormanlık alanları ve tarım arazilerini didik didik aradı.

Trafik polisleri de yolu keserek araçları tek tek arayıp, geçişlerine izin verdi. Tarık Gündem’i arama çalışmaları devam ediyor.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23