• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kastamonu Tosya Akbük’te neler oluyor?

Yeniakit Publisher
Haber Merkezi Giriş Tarihi:

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Kastamonu Tosya Akbük’te neler oluyor?

Kastamonu Tosya Akbük köylülerini ayağa kaldıranın, bir başıboş köpek sever kadının köye yüzlerce köpeği toplamasıyla ortaya çıkan gerginlikten kaynaklandığı anlaşıldı.

Sosyal medya hesabından mağdur edilen köylülerin açıklamalarını paylaşarak, “Kastamonu Tosya Akbük’te neler oluyor?” diye soran Avukat Meltem Zorba, “Bir köpekçi müptezelin şikâyetleriyle köylüler hakkında önceki kaymakam tarafından 143 tane şikâyet dosyası açılmış. Yeni kaymakam döneminde sayının 190’ı geçtiğini söylüyorlar. Yaşlı teyze kendini korumak için köpeğe sopa salladı diye günlerce karakola çekilmiş! Akıl alır gibi değil. Milletin başıboş köpek şikayetine bir tane dosya açmayan kaymakamlık, kolluk veya adliyelerin bu köpekçi şikayetlerine bu kadar tav olmasını anlayabilen var mı?” şeklinde tepki gösterdi.


İTPERESTLERİN ŞIMARIKLIĞI TOPLUMDA İNFİALE NEDEN OLUYOR!

Kastamonu Tosya Akbük’te yaşananların artık itperestlerin toplumsal patlamaya neden olacak boyuta gelen şımarıklık seviyesine ulaştığını vurgulayan vatandaşlar, devletin bir an önce bu duruma çözüm bulmasını talep ediyorlar.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

ALİ Osman

köpek dediğin sosakda olmaz bahçede yada sürüde yolda caddede değil Bu nasıl kaymakamlıkki köpeğe vurdu diye yüzlerce şikayeti işleme koyuyor akıl alır gibi değil yazıklar olsun

ALİ Osman

"Bir tek çocuk öleceğine 100 köpek ölsün" Bu Sözü X de bile aynen yazmıştım 1 Çocuk öleceğine Bin köpek ölsün Avrupada böyle bişey olsa kıyamet kopar köpeklerin sokaklarda caddelerde Parklarda çocukparklarında mezarlıklarda ne işi var Acil toplanması lazım Savcılarımız Görece belediye başkanları Görevlerini yapmıyor.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23