• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

CHP’nin Emir’i şecaat arz ederken sirkatin söyledi! Cebeci hırsızlığını savunmak isterken rezil oldu!

Yeniakit Publisher
Haber Merkezi Giriş Tarihi:
CHP’nin Emir’i şecaat arz ederken sirkatin söyledi! Cebeci hırsızlığını savunmak isterken rezil oldu!

CHP Grup Başkanvekili Murat Emir, İBB’nin sabık Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Cebeci hırsızlığını savunmak isterken rezil oldu.

Sosyal medya hesabından “Cebeci hafriyat sahası üzerinden Ekrem İmamoğlu’na yöneltilen suçlamaları çökmüştür!” diyen Murat Emir, ortaya bir hesap koyup İmamoğlu’na yaranmak istedi. Emir; “Ortaya atılan ‘185 milyon ton kaçak döküm’ iddiası demek, her 17 saniyede bir İstanbul trafiğine çıkan kamyonlar demektir. Dahası, ‘kaçak’ denilen bu alanın bizzat Enerji Bakanlığı ile MAPEG onayı ve İstanbul Valiliği protokolüyle döküm sahası ilan edildiği evraklarla ortada” diye yazınca sosyal medyada madara oldu.


“NE 17 SANİYESİ, HER SANİYE!”

Emir’e tepki gösteren vatandaşlar; “İşte olay da o zaten. Harfiyat dökümü fazla gösterilerek paralar iç edilmiş. Savunacağım derken iddiayı güçlendirmiş”, “Ankara'nın emiri çok yoruyorsun kendini bu aralar tamam anladık sensin en çok seven eko başkanını, başkanın da görüyordur onun için gayretini”, “Sen onu bırak da Özkan Yalım da etkin pişmanlık kapsamında ifade vermiş! Bittiniz oğlum siz”, “Vatandaşı salak mı yada size inanan trollermi sandınız Ankara'nın emiri”, “elinizde tekbir algı argümanı kaldı o da ‘çökmûştür’ hiç bir şeyin çöktüğü filan yok, evet bir şeyler çökecek ve siz bu davanın altında kalacaksınız”, “Ne 17 saniyesi, her saniye kamyonlar İstanbul caddelerinde” şeklinde yorumlarda bulunarak CHP’nin Emir’ini rezil ettiler.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

chpnin acilen eski ayarları olan

demciler kemalciler ve ekremciler yani doğulular ve karadenizliler gruplarından kurutulmalı <<atatürkcü ayalrarına dönmeli yoksa işi zor bıu 2 grup catısyor chpyi ele gecirmek için

kardeş

Ortada hırsızlıktan yargılanan biri varsa onun kim savunacak; Tabii ki başka bir hırsız.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23