• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

"Kargalar bile güler" dedi, kargaları kendine güldürdü! "Yani Osman üç-beş arkadaşıyla koskoca hükümeti ortadan kaldırmaya kalkışmış ha?"

Yeniakit Publisher
2022-05-30 23:54:00 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
"Kargalar bile güler" dedi, kargaları kendine güldürdü! "Yani Osman üç-beş arkadaşıyla koskoca hükümeti ortadan kaldırmaya kalkışmış ha?"

Medyada yalancılığıyla bilinen Rahmi Turan'a konuşan Turgut Özal'ın başdanışmanlarından Can Pulak, ilginç ifadelerle Gezi Kalkışması'nı ve Osman Kavala'yı savundu. Sivas'ta 3 saatlik gösteri sebebiyle 33 idam cezası verilirken "birkaç kişinin katıldı" diyerek küçük gösterilen Gezi Kalkışması'na kimse çıt çıkaramıyor.

 yeniakit.com.tr 

Sözcü'de yalan manşetleriyle bilinen Rahmi Turan'a konuşan Turgut Özal'ın başdanışmanlarından Can Pulak, "kargaları bile güldüren" açıklamalarda bulundu. 

Merhum Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın başdanışmanlığına nasıl yerleştirildiği bilinmeyen Can Pulak, Gezi Kalkışması yaşanırken sanki başka bir alemdeymişgi gibi bir hale büründü ve ilginç ifadeler kullandı.

Vicdan mahkemende yakılan araçları yıkılan sokakları ve şehitleri de değerlendirdin mi Can Pulak?

"Öyle şeyler oluyor ki güzel ülkemizde, insanın inanacağı gelmiyor." diyen Pulak, "Benim vicdan mahkemem var. Bu mahkeme, Osman Kavala'ya yapılan suçlamayı, gülünecek bir iddia olarak değerlendiriyor. Yani Osman tek başına ya da üç-beş arkadaşıyla koskoca hükümeti ortadan kaldırmaya kalkışmış ha? Kargaları bile güldürür bu iddia! Karıncayı bile incitmeyecek kadar nazik ve efendi Osman tek başına nasıl teşebbüs eder hükümeti düşürmeye?" ifadelerini kullandı.

Gezi'de yakılan araçlara, yıkılan sokaklara ve şehit edilen polisler ile savcıya gözlerini kapatan Can Pulak, Soros'un yerli işbirlikçisi Osman Kavala'nın faaliyetlerini küçümsemesi akıllarda soru işaretlerine neden oldu. 

Gezi'cilerin avukatı çok, Sivas mazlumlarının ise hiç yok!

Yüzlerce belediye otobüsünün, onlarca polis aracının, onlarca ambulansın pert olduğu, iki polis ve bir savcının şehit edildiği Gezi Kalkışması, o dönem 79 vilayete yayılmıştı. 

 

"Birkaç kişi katıldığı" diyerek küçük gösterilen ve yığınla avukatın görev aldığı Gezi Kalkışması'na kimse çıt çıkaramazken Sivas'ta 3 saatlik gösteri sebebiyle 33 idam cezası verilmişti. 

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

fevzi

bu mahluk çok tehlikeli kustugundan belli bu mahluk tek gözlülerden dikkatli olmalı gereken tedbirler alınmalı

Nur

Zihniyetleri batsın sarosun çoçukları bunlar ülkenin devşirmeleri sizin gibi bir sürü var ak parti içinde mhpnin içinde belki halâ var oynayan maskeliler yaşasaydı özalda sizi atık yapardı bayım savunduğunuz adamda sizden demek kabul edin ki azınlıksınız.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23