• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kahramanmaraş'ta atlı zabıtalar denetime başladı

Yeniakit Publisher
2020-07-07 12:39:40 -
Kahramanmaraş'ta atlı zabıtalar denetime başladı

KAHRAMANMARAŞ (AA) - Kahramanmaraş'ta Elbistan Belediyesi, mesire alanları ile park ve bahçelerin denetiminde yararlanmak amacıyla atlı zabıta uygulaması başlattı.

Elbistan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından Ceyhan Nehri'nin kaynağının bulunduğu Pınarbaşı Abdulhamit Han Mesire Alanı ile ilçedeki diğer mesire alanı, park ve bahçelerde motorize ekiplerin ulaşım sorunu yaşaması üzerine atlı zabıta ekibi kuruldu.

İlk etapta eğitimlerini tamamlayan iki atlı zabıta personeli denetimlere başladı. Atlı zabıtalar, mesire alanları ile park ve bahçelerde zaman geçiren vatandaşlarca ilgiyle karşılandı.

Elbistan Belediyesi Zabıta Müdürü Adnan Doğan, gazetecilere yaptığı açıklamada, Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz'ün talimatı sonucunda kurulan ekibin hayırlı olmasını dileyerek, "Mesire alanlarındaki sosyal mesafe denetimlerini de atlı zabıta ekibimizle yapıyoruz. Atlı zabıta denetimi uygulamamız vatandaşlarımız tarafından memnuniyetle karşılandı." dedi.

Zabıta görevlisi Ali Yılmaz da atlarla yakından ilgilendiklerini, bakımlarını da kendilerinin yaptığını belirterek, bu şekilde denetimleri sürdürdüklerini söyledi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Mesire alanında piknik yapan vatandaşlardan Havva Kale ise Elbistan için güzel bir hizmet olduğunu aktararak, ekiplerin sosyal mesafe konusunda uyarılarda bulunduğunu ifade etti.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23