Kadın hakları diye tepinenler yine sessiz! Cüneyt Özdemir’den ahlaksız yayın
Milli İradenin Sesi Yeni Akit
Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.
Cüneyt Özdemir, gerici laikçilerin özlem duyduğu yılbaşında dansöz oynatma ahlaksızlığını internet üzerinden yaptığı yayında gerçekleştirdi. Özdemir’in ahlaksız yayınına sözde kadın hakları savunucularından ses çıkmadı. Kadın haklarını kuru sloganlarla savunan sözde ilericilerin, işlerine geldiği zaman kadınların bir cinsel obje olarak kullanılmasına sessiz kalması dikkatlerden kaçmıyor.
yeniakit.com.tr
Cüneyt Özdemir, yılbaşı gecesi gazeteciliğe ara verip dansöz oynattı. Türkiye gibi kadın hakları konusunun sürekli gündemde olduğu Müslüman bir ülkede kadın yine cinsel obje olarak kullanıldı.
Kadın hakları diye kuru sloganlarla ortalığı birbirine katan güruhun, kadınların gerçekten aşağılandığı görüntülere ses çıkardığı daha önce de görülmemişti. Aynı kesim, bugün de kadınların kullanılmasına çıtını çıkarmıyor.
Cüneyt Özdemir’in ahlaksız yayını sosyal medyada tepkilere neden olurken, çok sayıda vatandaş, “Gazeteci dediğin insanlara örnek olur” diyerek Özdemir’i eleştirdi.