• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

K-Pop'ta son rezalet! Güney Koreli şarkıcılara toplu tecavüzden hapis!

Yeniakit Publisher
2019-11-29 19:35:00 - 2019-11-29 19:36:29
K-Pop'ta son rezalet! Güney Koreli şarkıcılara toplu tecavüzden hapis!

Güney Kore'de mahkeme, sürekli cilalanan ve gençlere örnek olarak dayatılan K-Pop şarkıcıları Jung ve Choi'yi bilinçleri yerinde olmayan kadınlara tecavüz etme suçundan 6 ve 5 yıl hapis cezasına çarptırdı. Cezalar hafif olduğu gerekçesiyle tepki gördü.

Güney Koreli K-Pop şarkıcıları Jung Joon-young ve Choi Jong-hoon toplu tecavüz suçundan 6 ve 5 yıl hapis cezalarına mahkum edildi. Davaya bakan başkent Seul'deki mahkeme, sanıkların bilinci yerinde olmayan çok sayıda kadına tecavüz ettikleri ve bu anların görüntülerini internet ortamında paylaştıklarını tespit etti.

"Rızaları vardı" yalanına hakim inanmadı

Mahkeme, sanıkların "cinsel ilişkiye rıza vardı" savunmalarını reddetti.

Tecavüzcü şarkıcılar mahkemede ağladı

Karar okunduğu sırada iki sanık da ağladı.

Mahkeme ayrıca tecavüzcü şarkıcıların 80 saat süreyle cinsel şiddet suçlularına uygulanan terapi programına katılmalarına hükmetti.

Verilen karara sert tepki: Kurbanlar 60 yıl ızdırap içinde olacak, 6 yıl değil

Güney Kore'de Jung ve Choi'ya verilen cezalar hafif bulundu. Ülkenin en büyük internet portalı Naver'de yayımlanan bir afişte "Kurbanlar 60 yıl ızdırap içinde olacak, 6 yıl değil" ifadeleri kullanıldı. Bir başka ifade de ise, "Karar sırasında gözyaşlarına boğulduklarını duydum. Kubanlar hayat boyu gözyaşı dökecek" diye yazıldı.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Rezalet başka bir K-Pop şarkıcısı ile ilgili yürütülen soruşturmada ortaya çıktı

Güney Kore kökenli bir müzik olan K-Pop türünde oldukça popüler olan ikiliyle ilgili suçlamalar tesadüfen ortaya çıkmıştı. 2016'da çekildiği belirtilen tecavüz görüntüleri polisin eline bir başka K-Pop şarkıcısı olan Seungri ile ilgili yürütülen bir soruşturma sırasında geçmişti.

{relation id:598150 slug:'anne-babalari-uyardi-hukumete-cagri-yapti-bts-tehlikesi-ile-cinsiyetsiz-toplum-projesi-gercege-donusuyor'}

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Not comment..

Çok tebrik ediyorum gerçekten amerika daki şarkıcıların hepsi mükkemel ve süper örnek o yüzden siz onları direkt es geçip k pop a saldırıyorsunuz. Dünyada başka müzik türleri de var mümkünse k pop u bir kenara bırakıp o müzik türlerine de bakın.

Kustah

Bı kereden bişey olmaz
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23