• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Jandarma önünü kesti! Kamyondan göçmen fışkırdı

Yeniakit Publisher
2022-06-06 16:50:00 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et

Yalova'da çekildiği iddia edilen görüntülerde, jandarma ekiplerinin önünü kestiği kamyondan inen yüzlerce göçmen ormanlık alana kaçıyor.

Türkiye'ye yönelik Afganistan, Pakistan ve Suriye üzerinden gelen göç akını devam ediyor. Ortaya çıkan yeni görüntülerde bir kamyonun kasasından Türkiye'ye getirilen onlarca kaçak görülüyor. Nerede çekildiği henüz netleştirilemeyen video kaydında, jandarmanın kontrol noktasında durdurulan kamyonun kasasından onlarca kaçak çık çıkıyor.

Kamyon şoförü habersiz gibi saldırdı

Jandarma personelinin kamyonu durdurmasıyla, aracın kasasında gizlenen onlarca kaçak kamyondan atlamaya başladı. Kaçaklara müdahale edilmezken, kamyon şoförü olduğu düşünülen bir şahıs olaydan habersizmiş gibi kaçaklara vurmaya çalıştığı görüldü. Görüntülerde otoyolda akan trafiğe aldırmayan göçmenler orömanlık alana girerek gözden kayboluyor.

'Silah var' iddiası

Videonun, turistleri taşıyan bir tur otobüsünden çekildiği iddia ediliyor. Turist kafilesine rehberlik eden vatandaş görüntüleri kayda alırken "Silah var" diye çığlık attığı duyuluyor.

Görüntüler Yalova'da çekildi iddiası

Görüntülerin, Yalova'da çekildiğine ilişkin bir iddia da ortaya atıldı. Bazı haber ajanslarının iddiasına gör göre, İstanbul-İzmir Otoyolu Yalova-Altınova ilçesi Tavşanlı beldesi mevkiinde kamyon kasasında yolculuk yapan kaçakların araçları bozuldu. Kamyonun brandasını kesen 30 göçmen ormanlık alana doğru kaçtı. İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ve Asayiş Devriye ekipleri, 30 kaçağın peşine düştü. Şu ana kadar 10 kaçağın yakalandığı ileri sürülüyor.
Ancak görüntülerde, kaçak göçmen sayısının 30'dan fazla olduğu görülüyor.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Neyin haberi...

Siz de şu adamlara kaçak mülteci deyin. Nedir öyle , göçmen ifadesini kullanıyorsunuz. Onları taşıyan insan kaçakçısı sözde vatantaş kamyon sahibi suç işliyor. Bununla ilgili haberde hiçbir bilgi yok.

Neron11

Ülkemiz yol geçen hanı dediğimizde bize kızıyorlar, onlarca kez söyledik, her kamyon, her kasası kapalı araç, her otobüs, her minibüs her şehir girişinde denetlenmeli, şehirlerde yüzbinlerce göçmen cirit atıyor, o kadar başıboşkuk varki bunun sonu ne yazıkki büyük kaoslar olacak,
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23