• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İşte yalanın detayları! Koç’un avukatlığına soyunan Oda TV duvara tosladı

Yeniakit Publisher
2020-04-15 17:56:00 -
İşte yalanın detayları! Koç’un avukatlığına soyunan Oda TV duvara tosladı

Katıldığı canlı yayında AK Parti iktidarı ile birlikte şaha kalkan Türkiye’nin sağlık sektörünü övdükten sonra Koç Üniversitesi’ndeki işine son verilen Prof. Dr. Mehmet Çilingiroğlu’nu karalamaya çalışarak Koç’un avukatlığına soyunan tetikçi Oda TV fena çuvalladı. Mehmet Çilingiroğlu’nun Koç tarafından kendisine gelen ‘işine son verildi’ mailini çürütmeye çalışan Oda TV, Koç’un paylaştığı ve istendiği gibi düzenlenme ihtimali olan belgeyi baz alarak duvara tosladı.

 yeniakit.com.tr  Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının ardından Türkiye’de ilginç gelişmeler yaşandı. ABD’deki sağlık sektörünün çöküşüne birebir şahit olan Prof. Dr. Mehmet Çilingiroğlu, Tük televizyonlarına bağlandığı canlı yayınlarda ABD’deki sağlık sektörünün düştüğü perişan durumu anlatarak Türkiye’nin sağlık sitemini överken, Koç Üniversitesi’nin radarına takıldı. Çilinginroğlu, katıldığı yayınlarda Türkiye’nin sağlık sitemini övdüğü gerekçesiyle Koç Üniversitesi’nin 3 Nisan 2020’de kendisine gelen mail yoluyla işine son verdiğini duyurdu.

Sağlık sisteminin AK Parti iktidarı dönemindeki şahlanışını anlattığı gerekçesiyle Karanlık Oda Tv gibi Türkiye muhalifi fitne odaklarının da hedefi haline gelen Çilingiroğlu, kendisine gelen 3 Nisan tarihli maili paylaşması üzerine, Koç da sonradan değiştirilebilir bir belge düzenleyerek Çilingiroğlu ile 27 Mart tarihinde yolların ayrıldığını savundu.

Koç’un avukatlığına soyunan Oda sınıfta kaldı

Bu süreçten sonra Koç’un işine son verdiği Mehmet Çilingiroğlu’na saldırdıkça saldırmaya başlayan Karanlık Oda, Koç’un avukatlığına soyunurken baltayı taşa vurdu. Mehmet Çilingiroğlu’nun Koç tarafından kendisine gönderilen ve değişiklik yapmak bir imkanın bulunmadığı maili yalanmış gibi çürütmeye çalışan Oda Tv, Koç tarafından yayınlanan ve tarihinde değişiklik yapma imkanı olan bir kağıt parçası ile Koç’un avukatlığını soyundu. Karanlık Oda, Koç’a yaranmaya çalışırken, bir kez daha rezil oldu.


ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

serdar

koç gurubu kimseye ama hiç kimseye makamı mevkisi ne olursa olsun,yağcılık yalamalık yalakalık yapmaz.halkının yanında yer alır.

sukru

Koçun ne olduğunu gezi olaylarından biliyoruz.Reisin bu koçun boynuzlarını kırması gerekirdi aslında.18 yılda servetlerini yüzlerce kez artırmalarına rağmen gözleri doymadı toprak doyursun inşaallah.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23