• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İşte FETÖ’nün asıl hedefi! "Konuşsalar siyasette deprem yaşanır"

Yeniakit Publisher
2020-02-18 09:23:00 - 2020-02-18 10:47:14
İşte FETÖ’nün asıl hedefi! "Konuşsalar siyasette deprem yaşanır"

Gazeteci yazar Mahmut Övür, FETÖ’nün hedefinin 90’lı yıllardan bu yana Başkan Erdoğan olduğunu söyledi. Hain darbe girişimi sonrasında tutuklanarak cezaevine gönderilen FETÖ’nün tepe isimlerinin her şeyi bildiğini de yazan Övür, “Onların darbe sonrasında kimin cumhurbaşkanı ve başbakan veya bakan olacağını bilmemeleri mümkün mü? Konuşsalar siyasette yaşanacak depremi bir düşünün” dedi.

Hain terör örgütü FETÖ’yü köşesine taşıyan Sabah gazetesi yazarı Mahmut Övür, örgütün hedefinin 90’lı yıllardan bu yana Başkan Recep Tayyip Erdoğan olduğunu söyledi. Övür, “O günlerde bile asıl derdinin Erdoğan olduğu, onu iktidardan etmek için darbe planları yaptığı ne yazık ki geç fark edildi. Hatta AK Parti'ye alternatif olsun diye daha 2010 yılında CHP'ye kaset kumpası kurduğu Baykal dahi görmedi. O gün atılan adımın bugünlerde ne işe yaradığını hep birlikte görüyoruz” ifadelerini kullandı. Hain darbe girişimi sonrasında tutuklanarak cezaevine gönderilen FETÖ’nün tepe isimlerinin her şeyi bildiğini de yazan Övür, “Onların darbe sonrasında kimin cumhurbaşkanı ve başbakan veya bakan olacağını bilmemeleri mümkün mü? Konuşsalar siyasette yaşanacak depremi bir düşünün” diye yazdı.

İşte Mahmut Övür'ün o yazısından ilgili bölüm:

Günlerdir "FETÖ'nün siyasi ayağı" tartışılıyor. Eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ AK Parti'yi, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da Başkan Erdoğan'ı hedef gösterse de gerçeğin böyle olmadığını onlar da biliyor.

Asıl hedef Erdoğan'dı

Bu tartışma derinleştikçe geçmişte kimin ne yaptığı, kaset kumpaslarıyla kimlerin görev aldığı netleşiyor. Ama daha önemlisi sadece son dönemde değil, daha 90'lı yıllardan itibaren FETÖ'nün hedefindeki siyasi liderin Başkan Erdoğan olduğu gerçeği ortaya çıkıyor.

Bu gerçeği ilk kez 7 Şubat MİT Operasyonu'nda gördük ama çok daha öncesi de var. Başkan Erdoğan'ın daha belediye başkanlığı döneminden itibaren o günkü tanımıyla cemaate daha doğrusu Fetullah Gülen'e karşı mesafeli durduğunu bizzat Gülen'in kendisi anlatıyor:
ÖNE ÇIKAN VİDEO

"Asansörle aşağıya giderken 'evvela bunların hakkından gelmek lazım' diyor. Adımı bir kez andığını hatırlamıyorum..."

Peki, asansördeki konuğunu bile dinleyen Gülen, kavganın açığa çıktığı 2012 yılına kadar Başkan Erdoğan için ne düşündü? Bırakın ABD'nin Erdoğan'ı devirmek istemesini, İsrail'in düşmanlaştırmasını, kin tutmasıyla bilinen Gülen'in o sözleri unutması mümkün değil. Belki de bu yüzden 2007 seçimlerinden sonra yargısal bir sorun olmamasına rağmen FETÖ elebaşı Türkiye'ye dönmek istemedi

Geç fark edildi

O günlerde bile asıl derdinin Erdoğan olduğu, onu iktidardan etmek için darbe planları yaptığı ne yazık ki geç fark edildi. Hatta AK Parti'ye alternatif olsun diye daha 2010 yılında CHP'ye kaset kumpası kurduğu Baykal dahi görmedi. O gün atılan adımın bugünlerde ne işe yaradığını hep birlikte görüyoruz.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Tr.

Hemde ne deprem...Yemin ederim 9,5 şiddetimi,büyüklüğü desem az kalır,süreside uzun olacağı için sonuçlarıda yıkıcı olacaktır.Dünya siyasi tarihinin görmediği bir kuşağın tedavülden kaldırılması gibi bir şey olur.

abdrhman

bunlar hep içerdeki ve dışardaki zengin yahudilerin tc üzerindeki tc yi parçalama oyunlarıdır.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23