• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İşte Fed'in kararı sonrası dolarda son durum

Yeniakit Publisher
2021-07-29 08:48:00 -
İşte Fed'in kararı sonrası dolarda son durum

Dün dolar 8.56-8.58 TL aralığında bir seyir izledi. Fed'in karar ve açıklaması da önemli bir harekete yol açmadı.

Dün akşam Fed Açık Piyasa Komitesi (FOMC) politika faizini yüzde 0 - 0.25 aralığında sabit tuttu. Fed aylık 120 milyar dolarlık varlık alım programının da devam etmesine karar verdi. Karar metninde ''Varlık alım programını yönlendiren hedefler üzerinde ilerleme önümüzdeki toplantılarda daha fazla değerlendirilecek'' denildi.

Açıklamanın ardından dolar/TL 8.56'dan 8.57'nin üzerine çıktı. Ancak ardından yeniden düşüşe geçti.

Dolar yeni güne de 8.55 liradan başladı.

Dünyada ve Türkiye'de son günlerde piyasa ekonomik veriler kadar yeniden koronavirüs verilerini takip etmeye başladı. Özellikle delta varyantıyla beraber vaka sayılarının artışa geçmesi birçok ülkede yeni tedbirler alınması ihtimalini doğuruyor.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Harun yusuf Nuhhan

Abi bize ne fed kararları. Avrupada insanlar doları yurt dışına cıkarken alır. Bizde zorla yatırım aracı yaptılat. Yatırım yapacaksan altına yatırım yap. Sonra karşılıksız para basan bir kurum devlet bile deyil doları basanlar. Yarın dolar kalktı dese yahudi elinde kagıt patlayacak yeni bir para sundular sanal gercege dönüşecek bir milyon dolara bir kuruş sanal para alamayacaklar. Abim kendi paramızı Akçe yapıp dünya ya biz sürmeliyiz. Dışa bagımlılık ne bu saatten sonra Allaha şükür. Japonya 2 dünya savaşından sonra ne yaptı. Yahu yahudileri anladik da icimizdeki rotary lions fetö kısaca mason işadamları bizim ekonomimizde net önümüzu kesenler. Bunları halletsinlet biz 2 yılda dünya devi oluruz Reisle. Tabiki yurt icine bakan ekibleri rehavetten rahattan bencillikden kurtulursa Ekonomiyi koltukda oturmak icin halkın arasına girmeden uzakdan kumandalı yani agır ama it ite buyurur itte kuyruguna haber gelir yalakalar güzelleştirerek aktarırsa biz daha cok fed kararı bekleriz. Reis uyan iç piyasa yanıyor. Danışmanların ve sarayındakileri gözden gecir. Yada beni cagırda allah icin bilgi veriyim. Bu vatan bizım ben eyup sultanı, hacı bayram veliyi mahmut hudai, mevlana hz.leri, fatih, yavuz beyazıt orhangazi ertugrul gazi dedemin ve kendi soyumun mezarlarıni birakıp bir yere gitmem koltuk makam icinde kul hakkı almam. Fed kararları deyil TCMB Aķce kararları olsun isiyorum. Üretmezsen enflasyon olur. Biz üretiyoruz borsa altın dövız faiz bir anda nasıl yükselir biri ekibinden net anlatsin başkanım sana yeter bu yurt ici ekibin set yapmış, sen uluslar arasında güvenlik saglayıp başarıya koşarken kendi icindekiler celme takıyor
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23