• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İşte CHP işte tek parti dönemi! Ramazan-ı Şerif’e ‘fahişenin kızı’ ile ihya!

Yeniakit Publisher
2024-03-29 14:37:00 -
İşte CHP işte tek parti dönemi! Ramazan-ı Şerif’e ‘fahişenin kızı’ ile ihya!

1929’da tek parti yumruğu ile Türkiye’yi yöneten CHP’nin “Ramazan eğlencesi” adı altında “Fahişenin Kızı” isimli rezil filmi izlettirdiği ortaya çıktı.

“Devrim Yasalı” ile Türkiye’den İslam’ı silmeye çalışan ve seküler nesiller yetiştirmek için Allah demeyi bile yasaklatan CHP diktatöryasının yediği bir halt daha yıllar sonra ortaya çıktı.

1929 senesinde Milliyet’in yayınladığı bir haber, İslam karşıtı kemalist zorbalığın ulaştığı mide bulandırıcı boyutu gözler önüne serdi.

CHP Türkiye’sinde işletilen “Opera Sineması” isimli salonun, “Ramazan programları” kapsamında, “Fahişenin kızı” isimli filmi gösterime soktuğu belirlendi.

Ülkede uçacak kuşa bile karışan CHP’nin Türkiye’de oluşturduğu iklimin en net tezahürlerinden biri olan sinema filmi, “Bu akşam başlayacak olan birinci programda meşhur cihan artisti Greta Garbon’un son ve müstesna temsili Fahişenin Kızı, Lars Manson’un iştirakile… büyük aşk ve sergüzeşt filmi... Ayrıca iki kısımlık komedi Varyete Arnoldi Orkestrası , Opera Caz” gibi ifadelerle köpürtülerek övüldü, vatandaşın izlemesi için teşvik edildi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Sıradan vatandaş

İşsiz kalanlar gibi eski defterleri açıp 1929 a mı gittiniz.dolar olmuş 33 hacılar!!!

İzmirli

İşte Süleymancilar bu CHP'ye oy veriyor. Yuh olsun Kurişe
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23