• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İstanbul'u borç batağına sürükleyen İBB Başkanı İmamoğlu ihanete imza attı

Yeniakit Publisher
2020-12-05 02:10:00 - 2020-12-05 02:19:38

İstanbul'u 580 milyon dolar daha borçlandıran CHP’li İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, AK Parti'nin borçla İstanbul'a ihanet ettiğini söylemişti.

İstanbullulara ‘580 milyon dolarlık’ borçlanmayı müjde olarak duyuran CHP’li İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun “İBB’yi borç sarmalı içine sokanlardan artık hiç kimseye fayda yok; İstanbul’a ihanet edenlere artık bu kent emanet edilemez.” şeklinde kullandığı ifadeler akıllara geldi.

İmamoğlu, İstanbul'u iflasa sürüklüyor

AK Parti projelerine çöken, açılan yerleri törenle tekrar açan yakın zamanda da vatandaşın üzerine yürüdüğü görüntüler gündeme bomba gibi düşen İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu İstanbul’u iflasa doğru sürüklüyor.

İstanbul’da yapılan belediye seçimlerinden önce 16 milyonu kucaklayacağını söyleyen ancak yönetime geldikten sonra belediyede tam bir işçi kıyımı yapan İmamoğlu, adından ‘hizmet götüremeyen başkan’ olarak söz ettirmeye devam ediyor.

AK Parti için 'ihanet ediyorlar' demişti

Yabancı ülkelerden aldığı paralarla İstanbul’u borç sarmalına sokan İmamoğlu hala elle tutulur bir projeye imza atamazken AK Parti'nin borç yaptığını ve bunun İstanbul'a ihanet olduğunu söylemişti.

‘İstanbul bugün çok önemli bir başarıya imza attı.’ diyerek İstanbul’un 580 milyon dolar borçlandığını duyuran İmamoğlu daha önce AK Parti için, “İBB’yi borç sarmalı içine sokanlardan artık hiç kimseye fayda yok; İstanbul’a ihanet edenlere artık bu kent emanet edilemez.” ifadelerini kullanmıştı.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

sizofren savar

EKREM TOPLU ULASIM REZALETİ İLE HEM İSTANBULLUYU CANINDAN EDİYOR, HEMDE CANDAŞLARA , TEROR SEVİCİLERE PARA AKTARARAK PARALARINI HEBA EDİYOR..

Oğuz

Bu gavur ayakçısı daha geldiğinde demiştim, efendileri bu tip bir daha seçilebilsin diye göz boyama için her türlü desteği verecektir diye. Ki zaten sosyal medyadaki söylemi organize edenler de bunların harcamalarını yapan da sahipleri. T24 gibi Birgün gibi tetikçileri de besleyenler cia ve mossad. Paralarını da diğer köp.klerine (bae, Suud) ödetiyorlar. Ulen 580 milyon dolar ne lan. Ülkeler bu şartlarda bu kadar borç bulamıyor. Efendileri sıkı besliyorlar ayak takımını. Danışmanlık, algı yönetimin anlamında, zaten veriyorlar da, biraz da borçla iş yapıyor süsü verilmesi de gerekiyor, ki elemanın capcanlı imajı olsun. Son yıl bir kaç süs işleri yapar, millet de vay be ne iş yaptı eleman diye zıplar...
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23