• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İstanbul'da sağanak sonrası feci kaza!

Yeniakit Publisher
2019-08-17 14:23:00 -
İstanbul'da sağanak sonrası feci kaza!

Ayazağa Caddesi'nde sağanak sonrası kontrolden çıkan akaryakıt tankeri ile otomobil çarpıştı. Kazada 3'ü ağır olmak üzere 4 kişi yaralandı.

İstanbul'un Sarıyer ilçesindeki Ayazağa Caddesi üzerinde yoğun yağış sonrası kayganlaşan yolda kontrolden çıkan akaryakıt tankeri ile otomobil çarpışması sonucu dört kişi yaralandı. Kullanılamaz hale gelen araçtaki yaralılardan üçünün durumunun ağır olduğu öğrenildi.

4 kişi aracın içine sıkıştı

Kaza, saat 12.30 sıralarında Sarıyer'de meydana geldi. Öğle saatlerinde yoğun yağış sonrası trafikte adeta göz gözü görmedi. Bunun sonucu olarak, yağmur kazaları da beraberinde getirdi. Maslak Ayazağa Caddesi üzerinde 34 BE 2294 plakalı akaryakıt tankeri ile seyreden Dursun Ali Çakmak, karşı yönden gelen Mert Can Acar(20) idaresindeki otomobil ile çarpıştı. Kaza sonucu otomobildeki 4 kişi araç içerisinde sıkıştı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Kazayı gören sürücülerin yardımıyla, kullanılamaz hale gelen otomobildeki yaralılar çıkartıldı.

3 yaralının durumu ağır

Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi olay yerinde yapılan dört yaralıdan ikisi ambulanslarla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesine, biri Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesine, diğer yaralı ise Maslak'taki özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralılardan üçünün durumlarının ağır olduğu öğrenildi. Kaza nedeniyle cadde üzerinde trafik çift taraflı olarak durdu. Polis ekipleri ve vatandaşların yardımıyla araçların yoldan kaldırılmasıyla trafik normale döndü. Tankerin çarptığı otomobilin ise kullanılamaz hale geldiği görüldü.

Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

mustafa

BU CHP YE OY ATANLARIN ELLERİ KIRILSIN İNŞAALAH. ADAMLAR BAŞA GEÇTİ ÖLÜM VE YIKIM PEŞİNDEN GELDİ. BELEDİYE BAŞKANI DENEN ZİBİDİ EKREM PAPAZOĞLU İSTANBULUN SORUNUYLA URAŞACAĞINA BAŞKA İLLERDE SOV YAPMAKLA MEŞKUL. MİLLET ÖLMÜŞ , MİLLETİN MALI CANI TALAN OMUŞ UMRUNDA DEĞİL ŞEREFSİZİN. YOLLARDA BİR TANE BELEDİYE ÇALIŞANI YADA ARACI YOKTU. AMA DAHA DURUN BUNLAR BAŞLANGIÇ. BAKIN BAKALIM İLERDE NELER OLACAK. BU CHP, BU MİLLETİ KATLETMEYE MALLARINI TALAN ETMEYE DAHA YENİ BAŞLADI. KAZIN AYAĞI NASIL BU MİLLET YAKINDA ÇOK İYİ GÖRECEK. ÖLÜMLER VE YIKIMLAR PEŞPEŞE GELMEYE BAŞLADIMI O ZAMAN ANLAYACAK BU MİLLETE AMA İŞ İŞTEN GEÇMİŞ OLACAK.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23