• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İstanbul'da nostaljik tramvay son seferini yaptı

Yeniakit Publisher
2020-04-06 05:32:00 - 2020-04-06 05:34:26

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
İstanbul'da nostaljik tramvay son seferini yaptı

İstanbul Beyoğlu’nda Taksim Tünel ve İstiklal Caddesi’nde ulaşım sağlayan nostaljik tramvay seferleri, koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle geçici olarak durduruldu. Son seferini dün 21.00'da yaptı.

Koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında ‘Evde kalın’ çağrılarına uyan İstanbullular, kentin tarihi ve uğrak meydanlarını sessizleştirdi.

Bu çerçevede, her gün binlerce yerli ve yabancı turistin uğrak yeri olan İstiklal Caddesi ile Taksim Meydanı boş kalarak, adeta sessizliğe büründü. Meydan ve caddelerde kimsenin olmaması nostaljik tramvayın da yolcusuz seferlerini sürdürdüğü görüldü.

Geçici olarak durduruldu

Dün akşam toplu taşımayla ilgili yapılan yeni düzenlemeyle Taksim Tünel Nostaljik Tramvay, Taksim-Kabataş Füniküler Hattı seferleri dün 21.00’de geçici bir süreliğine durduruldu.

Zaman zaman insanların binmekte güçlük çektiği ve çocukların sarkarak bindiği nostaljik tramvay, dün akşam saat 21.00'de son seferini boş bir şekilde gerçekleştirdi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23