• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İstanbul Silivri açıklarında korkutan deprem! Kandilli büyüklüğünü duyurdu

Yeniakit Publisher
2020-11-05 08:57:00 - 2020-11-05 09:38:33

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
İstanbul Silivri açıklarında korkutan deprem! Kandilli büyüklüğünü duyurdu

İstanbul Silivri açıklarında Marmara Denizi'nde 3.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

İstanbul Silivri açıklarında Marmara Denizi'nde sabah saat 8.46'da 3.7 büyüklüğünde bir deprem oldu.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi'nden yapılan açıklamaya göre deprem Marmara Denizi'nin 5 km derinliğinde meydana geldi.

 

Bu depremle birlikte yerin 5 km derinliğinde 3,7 büyüklüğünde bir deprem daha oldu.

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

refik zengin

İstanbul depreminin gecikmesi orada yatan Evliyaların duaları sayesinde tehir edilmesinden,ama tehir müddeti bitmiş olabilir.Bu önümüzdeki bir kaç gün içinde olmayacağı ne malum.Fay hatlarını yapan kim ? Sonra bunları hareketlendiren gücü veren kim.İnsanlar bunu bir türlü anlayamıyor.Fay hattı yaptı diyorlar.

Uff uf baba

Ey Allah'ım Malzemeden çalan mütahitten, tasarımdan çalan mimardan, statik hesaplamaları beceremeyen inşaat mühendisinden, verilen işi savsaklayıp emeğinden çalan işçiden, özellikle masa başında göbek kaşıyıp yorgun düşen denetleyicilerden ve hepsini görmezden gelen kör mülki amirlerin gafletinden nasibini almış iskambil binaları satın almak için türlü zorlukları sırtına şelek eden insanlara yardım et.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23