• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İsrail büyükelçisine kendi ülkesinde ırkçılık

Yeniakit Publisher
2019-08-04 11:37:00 - 2019-08-04 11:38:49

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
İsrail büyükelçisine kendi ülkesinde ırkçılık

Terör devleti İsrail'in Panama Büyükelçisi Rıza Mansur, Tel Aviv'deki Uluslararası Ben Gurion Havalimanı'nda ırkçılığa maruz kaldı.

İsrail'in Panama Büyükelçisi Rıza Mansur'a, başkent Tel Aviv'deki Uluslararası Ben Gurion Havalimanı'nda ırk ayrımcılığı yapıldı.

İsrail Kamu Yayın Kuruluşunun (Makan) Dürzi büyükelçi Mansur'dan aldığı bilgilerle yaptığı habere göre, havalimanı girişinde bir kadın güvenlik görevlisi Rıza Mansur ile ailesinin diğer üyeleriyle saygısız bir şekilde konuştu ve havalimanına girişlerine engel oldu.

Bir süre bekletildi

Büyükelçi Mansur, güvenlik görevlilerinin, kendisinin Panama Büyükelçisi olduğunu öğrenmelerinin ardından havalimanına girişlerine izin verdiğini ifade etti.

Mansur, İsrail Hava Meydanları İşletmesinden, güvenlik görevlilerini yolculara iyi muamelede bulunmaları konusunda bilinçlendirmesini istedi. 

İşletme tarafından yapılan açıklamada ise havalimanları girişindeki güvenlik kontrolünün, din, ırk ve cinsiyet ayrımı yapılmaksızın gerçekleştirildiği savunuldu.  

Sayıları 120 bini bulan Dürzilerin 1950'den bu yana İsrail'de farklı bir statüleri bulunuyor. İsrail'deki Hristiyan ve Müslümanların aksine söz konusu tarihte Dürzilerin askere alınmasına izin verilmişti. Buna rağmen Dürziler, İsrail'de kendilerine yönelik ırk ayrımcılığı yapıldığını ve "ikinci sınıf vatandaş" muamelesi gördüklerini iddia ediyor.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Selman

Yahu Allah askina, asagilik ve hain bir kafir olan dürzü nun birine, ondan daha asagilik bir kafir olan yahudi efendisi tarafindan yapilan zulm ve haksizliktan bize neeeee????? Tencere yuvarlanmis kapagini bulmus! Haber mi yok başka? Euzu billa..

Midas

İtici bir tipi var.iletişim danışmanlığına uygun Güleryüzlü birisi olmalı
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23