• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İsmail Küçükkaya tehdit mi etti? Apar topar kaldırdılar

Yeniakit Publisher
2021-03-25 15:20:00 - 2021-03-25 16:39:50

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et

Eski eşini dövmesiyle bilinen FOX TV sunucusu İsmail Küçükkaya'nın İstanbul Sözleşmesi'ne ilişkin yaptığı program tepki çekmeye devam ediyor. Küçükkaya'nın söz konusu programla ilgili kendisine eleştiri içeren haberleri kaldırttığına ilişkin çıkan iddialar ise gündeme oturdu.

Geçtiğimiz günlerde, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan eski eşini dövmesiyle bilinen FOX TV sunucusu İsmail Küçükkaya'nın programına katılarak kadın hakları konusunda konuşmuştu.

Babacan'ın, eski eşine şiddet uygulayan İsmail Küçükkaya'nın programında kadın haklarına ilişkin mesajlar vermesi her iki tarafın da ikiyüzlü tavrını gözler önüne sererken sosyal medyada yapılan yorumlarda, "Kadını koruduğu iddia edilen İstanbul Sözleşmesi, eski eşini dövdüğü iddia edilen biriyle nasıl konuşulur... Sözleşme de, kanal da, İsmail de ve Babacan da ortak noktaları yalancılık" denilmişti.

Hilal Kaplan'ın tepkisi

Sabah gazetesi yazarı Hilal Kaplan'dan İsmail Küçükkaya'ya DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ile İstanbul Sözleşmesi'ne dair yaptığı yayınla ilgili sert eleştiri gelmişti.

Kaplan, Fox TV'deki Çalar Saat programında Ali Babacan ile Küçükkaya'nın karşılıklı iltifatlarla ve kahkahalarla konuyu ele aldıklarını vurgulayarak "Gördüğü şiddet sebebiyle kanser olduğunu söyleyen Eda Hanım neler hissetmiştir, düşünemiyorum bile..." demişti.

Hilal Kaplan, İsmail Küçükkaya'nın medyaya da yansıyan eski eşini darp ettiğine dair konuyu hatırlatarak "Türkiye'de her şey olunuyor da rezil olunmuyor hakikaten." ifadelerini kullanmıştı.

İsmail Küçükkaya baskı mı yaptı?

Kaplan'ın Küçükkaya'ya tepkisi sol basında da yayınlandı. T24 sitesi de konuyu gündemine taşıdı. Fakat çok geçmeden site, İsmail Küçükkaya haberini kaldırdı. Haberin neden kaldırıldığı bilinmezken sosyal medyada, İsmail Küçükkaya'nın T24'e baskı yapabileceği üzerinde duruluyor.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Hasan Seven

Hilal Hanim oncelikle burnuna tereyagi sursun, ondan sonra konussun!

karakelle

Amarikanın tv kanalı Fox yani tilki si Amarika bizimle dost müttefik gözüküp pkk yı pyd yi ve Türkiye karşıtı bütün terör örgütleri ni ve yunanı bize karşı kışkırtan bir müttefiğin Tv kanalı Türkiye ve Türk milleti lehine proğram haber yaparmı asla
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23