• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İngiltere'den İran'a nükleer çağrısı: Anlaşmaya geri dönün!

Yeniakit Publisher
2020-01-09 11:47:00 - 2020-01-09 11:56:58
İngiltere'den İran'a nükleer çağrısı: Anlaşmaya geri dönün!

İngiltere Dışişleri Bakanı Dominic Raab, "İran'ın nükleer anlaşmaya geri dönmesini istiyoruz" açıklamasında bulundu.

İran'ın ABD'nin Irak'taki üslerine saldırısı sonrasında dünyadan açıklamalar gelmeye devam ediyor. İran'ın nükleer anlaşmayı reddetmesinin ardından uranyum seviyesindeki artışlar ise dünya devletlerini tedirgin eden faktörlerden biri.

Reuters'ın haberine göre, İngiltere Dışişleri Bakanı Dominic Raab İran'ın nükleer anlaşmadan uzaklaşması hakkındaki sorular sonrasında yaptığı açıklamada, "İran'ın nükleer anlaşmaya tam uyumuna geri dönmesini istiyoruz" dedi.

Raab son gelişmeler ile ilgili ise, "İran tarafından atılan son adımlar uyumsuzluğu öyle bir noktaya getirdi ki açıkçası bir sonraki adımda neler olacağını dikkatli bir şekilde izlemekteyiz" dedi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

abdullah

ÜÇLÜ SACAYAĞI SİYONİST ÇETİNİN 3.AYAĞI.... sistemi kurmuşlar İSRAİL geride, ABD cephede, İNGİLTERE dayaktan sonra uzlaştırıcı ve siyonist koruyucusu rolünde!

yakıcı

nüklüer güç büdün hırisiyan dünyasında olunca dehdid olmuyor müslümanlar yapınca oluyor hadi lan 
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23