• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İngiliz bakandan olay korona çıkışı! "Birlikte yaşayacağız"

Yeniakit Publisher
2021-02-14 07:44:00 -
İngiliz bakandan olay korona çıkışı! "Birlikte yaşayacağız"

İngiltere Sağlık Bakanı Matt Hancock, koronavirüsün bu yıl sonuna doğru tıpkı grip gibi salgın olmaktan çıkıp birlikte yaşanacak bir hastalık olabileceğini söyledi.

İngiltere Sağlık Bakanı Matt Hancock, aşı ve tedavi yöntemleriyle birlikte bu yılın sonuna doğru yeni tip koronavirüsün (Kovid-19) salgın olmaktan çıkıp, grip virüsünde olduğu gibi "birlikte yaşanabilir" bir hastalık haline gelebileceğini belirtti.

Hancock, The Telegraph gazetesine yaptığı açıklamada, Kovid-19 aşılarının uygulanması ve yeni tedavi yöntemlerinin geliştirilmesiyle salgının "tedavi edilebilir" bir seviyeye ulaşacağını umduğunu kaydetti.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

.....

Zaten az cok öyle medya büyütüp duruyor işte

OSMANLI TORUNU

İNGİLİZ NE DESE O OLUR, HASTALAR AMA BAŞLARI DİRİ,,,,, FAZLA KURCALAMAYA GEREK YOK,,,BİZLER YARIN DAHA KÖTÜSÜNÜ GÖRECEĞİZ HAZIR OLUN ..
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23