• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İnce'den büyük skandal! Suriyelileri aşağıladı

Yeniakit Publisher
2018-05-25 16:48:00 -
İnce'den büyük skandal! Suriyelileri aşağıladı

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, katil Esed zulümden kaçarak Türkiye'ye sığınan mazlum Suriye halkını 'burası aşevi mi?' diyerek aşağıladı.

Özellikle son günlerde yaptıkları ve söyledikleriyle skandal üstüne skandala imza atan İnce bu kez de tarafının batılılardan yana olacağını söyledi ve zalim Esed zulmünden kaçan Suriyelileri aşağıladı.

'BURASI AŞEVİ Mİ?'

Seçimi kazanması halinde ''yüzünü kesinlikle Batı'ya dönme'' vaadinde bulunan CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, örnek aldığı Batılılar gibi yabancı düşmanlığına soyundu. Zalim Esed rejiminin yanı sıra terör örgütlerinin zulmüne maruz kalan ve Türkiye'nin kucak açtığı Suriyelileri ''Burası aşevi mi?'' diyerek aşağıladı.
Bir televizyon programında seçim vaadlerine değinen İnce, Türkiye'nin büyük projelerini durdrmakla birlikte, mazlum Suriye halkını aşağılar açıklamalarda bulundu. İnce'nin yabancı düşmanlığı, ''Gittin mi bayram tatiline kapatırım kapıyı kalırsın orada. Burası aşevi mi? Benim vatandaşım işsiz, emekli geçinemiyor.'' ifadelerine yansıdı.

AKŞENER DE ''GÖNDERECEĞİM'' DEDİ

İP Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener dün, Konya'daki Kılıçarslan Şehir Meydanı'nda düzenlenen mitingde halka hitap etti. Muharrem İnce gibi aşağalamasa da Akşener de, Cumhurbaşkanı seçilirse Suriyelileri ülkelerine göndereceğini dile getirdi.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23