• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İmamoğlu kabusu 500T'nin de üzerine çöktü

Yeniakit Publisher
2022-02-18 11:50:00 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
İmamoğlu kabusu 500T'nin de üzerine çöktü

Seçim öncesi ortaya attığı "her şey çok güzel olacak" yalanıyla vatandaşları kandıran CHP'li Ekrem İmamoğlu, İBB başkanlığı koltuğuna oturmasının ardından adeta İstanbulluların kabusu haline geldi. Tramvayların raydan çıktığı otobüslerin ve metrobüslerin yolda kaldığı mega kentte "üzerinde güneş batmayan hat" olarak nitelendirilen Tuzla-Cevizlibağ arasında çalışan 500T'nin de üzerine kabul çöktü.

Seçim öncesi ortaya attığı "her şey çok güzel olacak" yalanıyla vatandaşları kandıran CHP'li Ekrem İmamoğlu idaresindeki İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) İstanbullulara hizmeti unutturdu.

AK Parti döneminde kazandırılan yatırımlarla dünyada adından söz ettirmeyi başaran mega kentte; tramvaylar raydan çıkarken otobüsler ve metrobüsler yolda kalıyor.

İş tatil yapmaya gelince bir saniye bile ertelemeyen İmamoğlu, İstanbul'a hizmet etmek yerine kabusu yaşatıyor.

Kabus 500T'nin de üzerine çöktü

İstanbullular tarafından "üzerinde güneş batmayan hat" olarak nitelendirilen Tuzla-Cevizlibağ arasında çalışan 500T otobüsü Kartal'da D-100 kara yolunda seyir halindeyken motor arızası nedeniyle yolda kaldı. Arazına nedeniyle İETT şoförü, soğuk havada yolcuları indirmek zorunda kaldı.

Ardından İETT sürücüsü, otobüsü tamir etmeye çalışsa da başarılı olamadı. Durakta bekleyen yolcular bir sonraki sefer otobüsüne binerek yolculuklarına devam etti.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Vahap Kalyoncu

500 t artık yetmiyor sefer sayıları acilen artmalı.

Ihlamur Hatmi

o yeah tuzda kalkan yiyorum T500e biniyorum
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23