• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İmamoğlu İslam karşıtı, aile düşmanı feminist politikalar izleyecek! İşte kanıtları

Yeniakit Publisher
2019-04-18 14:45:00 - 2019-04-18 14:47:08
İmamoğlu İslam karşıtı, aile düşmanı feminist politikalar izleyecek! İşte kanıtları

CHP'li Ekrem İmamoğlu'nun mazbatasını aldıktan sonra kullandığı feminist ifadeler, kendisini destekleyen aile düşmanı feminist şahıslar ve eşi Dilek İmamoğlu'nun sosyal medya hesabından yaptığı aile karşıtı paylaşımlar, İstanbul'da önümüzdeki 5 yılda izlenecek politikayı gözler önüne seriyor!.. Aynı zamanda Dilek İmamoğlu'nun aile karşıtı feminist gönderilerinin yanı sıra açıkça İslam'ı hedef alan paylaşımları da dikkat çekiyor.

 yeniakit.com.tr  İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, dün mazbatasını aldıktan sonra İBB binasının önünde CHP’lilere konuşma yaptı. İmamoğlu’nun konuşmasındaki feminist ifadeler dikkat çekerken, akıllara eşi Dilek İmamoğlu’nun feminist paylaşımları geldi. Avukat Altun gibi aile karşıtlığı dikkat çeken feministlerin 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nde CHP’yi desteklemesi, Ekrem İmamoğlu’nun sözleri ve Dilek İmamoğlu’nun paylaşımları, şimdiden İstanbul’da belediye eliyle aile düşmanı feminist politikaların izleneceğini gösterdi.

İmamoğlu’ndan feminist vaat!

YSK’nın kararına rağmen İl Seçim Kurulu’nun alelacele mazbatayı verdiği CHP’li İmamoğlu, İBB eski Başkanı Mevlüt Uysal’dan başkanlık mührünü aldıktan sonra İBB binasının önünde CHP’lilere hitap etti. Otobüs üzerinden kendisini seçen kitleye seslenen İmamoğlu’nun feminist sözleri dikkat çekti. Kendisini İstanbul’un bebeklerine, çocuklarına ve kadınlarına adayacağını belirten Ekrem İmamoğlu, “Bu şehrin kadınlarına eşimin huzurunda söz veriyorum; bu şehir kadın dostu olacak.” dedi.

Dilek İmamoğlu’nun hem İslam karşıtı hem de feminist paylaşımları

Ekrem İmamoğlu’nun sözleri, akıllara eşi Dilek İmamoğlu’nun geçmişte yaptığı paylaşımları getirdi. Dilek İmamoğlu, aile düşmanı, feminist paylaşımların yanı sıra, açık açık İslam’a saldıran, Allah’a cinsiyet isnad eden skandal paylaşımlarda bulunmuştu.

Allah’a -haşa- cinsiyet isnadı!

Dilek İmamoğlu, Sözcü yazarı Özlem Gürses’in, “Allah Ana” başlıklı yazısını kendi sosyal medya hesabından paylaşarak, içinden beğendiği bir bölümü başlığa taşımıştı. Dilek İmamoğlu’nun söz konusu paylaşımı:

 
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Aile düzeninin yıkılmaya çalışıldığı yazıyı paylaştı

Cumhuriyet yazarı Mine Söğüt’ün yazdığı, “Bırak evi bok götürsün” başlıklı rezil yazısını da paylaşan Dilek İmamoğlu, aile düşmanı feministlerin değirmenine su taşımıştı. Yazıda anneliğin kutsal olduğu lafıyla kadınların uyutulduğu, itaat edilmemesi gerektiği gibi skandal, rezil ifadeler yer alıyor.

İşte o paylaşım:

Millete hakaret

Bir diğer paylaşımındaysa İmamoğlu, Aziz Nesin’in halkı aşağılayan sözünü anımsatarak şu ifadeleri kullanmıştı:

 

“Cübbelerinizle zafer narası atın”

Kemalistlerin sosyal medyadan AK Partilileri ve Müslümanları hedef alan fotoğraflarını da kendi hesabından paylaşan İmamoğlu, klasik “makarnacı-kömürcü” edebiyatı yapmanın yanı sıra cübbe giyen kesimi de hedef alan paylaşımda bulunmuştu.

O paylaşım şu şekilde:

 

Allah’ın kanunlarına açık saldırı!

Dilek İmamoğlu’nun Allah’ın kanunları demek olan Şeriat-ı Garra-i Muhammediyye’yi de açıkça hedef alan, tesettür düşmanı paylaşımları ortaya çıktı. İmamoğlu, “Ben Kemalist Türk Kadınıyım!..” başlığıyla yayınlanmış yazıyı paylaşarak İslam düşmanlarının ekmeğine yağ sürdü. Yazıda, “Takamam yüzüme peçeyi, saramam bedenimi kara çarşafa ve ihanet edemem yüce ataya” ifadelerinin yanı sıra, “Ben cumhuriyet kadınıyım, laik yaşamak varken şeriat diye bağıramam” gibi rezil sözler yer alıyor. İşte o skandal paylaşım:

 

Aile düşmanı, feminist, İslam karşıtı politikalar mı izlenecek?

Ekrem İmamoğlu’nun halka hitap ederken kullandığı feminist ifadeler, eşinin de aile düşmanı ve İslam’ı hedef alan paylaşımları mütedeyyin kesimi rahatsız etti. Bu olaylar, İmamoğlu’nun belediye başkanlığı döneminde açık açık İslam karşıtı ve aile düşmanı politikalar izleyeceğinin kanıtı olarak görüldü.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23